Alissam Kızlar bebeğim 6 ay 5 günlük . İki tane dişi çıktı Emekleme çabası var Ek gıdayı pek sevmedi Uykusu düzene girdi . Peki sizde durumlar nasıl ?
Aysununannesi00 Alissam 6 ay 28 günlüğüz huysuzluk zirve de diş etleri şiş uyku yok evde ruh gibi dolanıyorum😂😂
2mom Alissam 5 ay 19 günlük. Her yana dönüyor yuvarlanıyor. Dede ve babayı tüm gün sıralayıp söylüyor. Henüz bir emekleme çabası yok. Ek gıdaya ay dolunca başlayacağız bakalım heyecanlıyım☺️Uyku eğitimi veriyorum çok şükür uykular düzenli ve desteksiz. Dişte minik kabarmalar var sadece.
Elisa34 Alissam bugun tam 6 aylık olduk dişimiz cıkmadı uyku düzenimiz sıfır oldu eskisi gibi kesintisiz uyumuyor ek gıdada meyve ve sebzeleri sevdik 😃
Mslakn Alissam 6 ay 4 gunluk ek gıda sevıyor 🧿 Desteksız oturuyor 😍 Gecelerı cok aglamaya başladı 3 gundur Diş yerleri belli ama daha cıkmadı
Aysununannesi00 Alissam ahh hiç sorma bu zaman kdr uykusu çok düzenliydi saatinde uyurdu ben uyutmasam bile kendi uyuya kalırdı nolduysa 1 haftadır burnumdan geliyor
Anneyim- 6 ay 15 günlüğüz. Henüz dişimiz çıkmadı ama yerleri kabarmış. Ek gıdayı seviyoruz ve meraklıyız Uykularımız idare eder 🤭 Emeklemek istiyor 1 dk yerinde durmuyor. Desteksiz bir şekil de de oturuyoruz. 🍯