nazliaynaci Kızlar merhaba bebeğim 4.ayına girdi Evet bazı doktorlar tavsiye etmese de 6 aydan önce hayır dese de sizler 4 ayında ek gıdaya başladınız mı başladıysanız Nasıl başladınız neler verdiniz
Azraada58 nazliaynaci bizde 4 ay 11 günlügüz bu ayda ek gıda nasıl veriliyor erken bence daha anne sütünü mamayı hazmedemiyor 🤷♀️
Alissam nazliaynaci patates Bal kabağı Havuç Bunları haşladım püre halinde getirdim sonrada Bir çay kaşığı kadarda zeytinyağı ekledim . Birazda su içirdim kabız olmadı çok şükür
Bebegimveben22 Aaysenurrrrr yogurt nasil hazırlanıyor,hazir yogurt mu kullandiniz kendiniz mi mayaliyorsunuz
Aaysenurrrrr Bebegimveben22 kendim mayaladim ilk gün 2 çay kaşığı ikinci gün yemek kaşığı üçüncü gun 2.3 yemek kaşığı vermiştim şuan öğün olarak meyveyle karıştırıp veriyorum
Bebegimveben22 Aaysenurrrrr ben de kendim mayalamak istiyorum,ek gidaya baslicaz sutu ve mayayi nerden aliyorsunuz
Aaysenurrrrr Bebegimveben22 sütü mahalleleri gezen sütcuden alip kaynatip yapiyorum 1 kaşık hazır yogurt ile yaptım maya kullanmadim
Aaysenurrrrr Minik-13 buharda hasladim ezdim bir cay kaşığı da zeytinyağı koydum verdim basta tabiki sevmedi suan yedirmeye çalışıyorum hala😅