Duygu_52AK Kızlar bugün pcr testi yaptırdım ve pozitif çıktı 1 yaşında oğlum da var tavsiyeleriniz neler tecrübeli anneler yardım istiyorum 7 günlük bi karantina süremiz var 😔😢
Kk41 Duygu_52AK Karantinamız bugün bitti. 50 damla d vitamini , c vitamini , çinko , Zühre ana cam kozalak . İyot lugols en az 10 damla suya . Parol . Bunları kullandık Bebeğime de geçmişti maalesef 2 gün ateşi düşmedi dönüsümlü ateş düşürücü verdim
Bbalk Duygu_52AK çok geçmiş olsun kızım ve bende pozitif geldik maalesef 4 üncü günümüz karantinada kızımda sadece ateş oldu ilk iki gün baygın gibiydi ama sıvı kaybetmesin diye uyku aralarında bile mama süt içirdim 2 günde toparladık şu an ikimizde hasta değil gibiyiz çok şükür 🙏
Neslihan-55 Duygu_52AK bol bol su iç meyve ye hijyenine dikkat et yoğurt ye bende Şubat ayında oldum aksamina da bebeğim ateşlendi 5 aylıktı 3 gün ateş hiç düşmedi vitamin falan kullandık çok zor günlerdi Allah yardımcın olsun
Duygu_52AK Bbalk ne güzel inşallah bizde biran önce iyi oluruz çocuğumun ateşi vardı 2 gündür düştü biraz öksürük var sadece