Ekosiii Beneğim 1.5 aylık ve kafasını sadece sağa çeviriyor ben düzeltsemde yeniden sağa dönüyor yatağa sol tatafıngetirecek şekilde yatırıp sırtını destekliyorum bi bakıyorum napmıl etmiş sağa dönmüş . Yaşayan var mı hiç ne yaptınız
Teemo07 Ekosiii doktor refleksel, boşuna çabalama dedi. İlerleyen zamanda çift taraflı yatar dedi ki öyle oldu dönmeye baslayınca değiştiriyor kendileri.
melisg4 Ekosiii bizde de ayni durum vardi,doktor bora boyun egzersizi yaptirin dedi. Boynunu diger tarafa cevirip elinizle 5-6 sn tutun , gunde 3-4 kez yapabilirsiniz. Su an kizim 5 aylik , kalmadi hic sorun
Mavis34 Ekosiii benimkide hep sağa yatmak isterdi hafifte bir basını daha tatil tutuyordu sonuç tortikolis çıktı. Takip edin 3 ay civarı aynı olursa fizik tedaviye gosterin
sessizizleyici Mavis34 benimki ya sağ ya sola yatmak istiyor bu tanıda bi tarafa mı yatıyor bebek hep bilginiz var mı
Mavis34 sessizizleyici tortikoliste basını bir tarafa ya hic çevirmiyor yada az çeviriyor yaparkende genel olarak tek tarafına yatmak istiyir
Linaamom Ekosiii şuan gülümsedim okuyunca çünkü benim bebeğimin aynısı😊kafası sağa doğru uzamıştı resmen. Düz kafa yastığı aldık baya düzeldi hepsi burada da var Lucky day ismi
Rainnnn Ekosiii oğlumda 1,5 aydan 5 aya kadar hep soluna yattı sürekli uyku arasında çeviriyordum sonra bıraktı şimdi karışık yatıyor 😂
Annebusra25 Ekosiii bizim 3 aya kadar öyleydi sadece sağına yatardı kucakta sağına bakardı çevremdeki herkes derdi ki bu çocukta bir problem var.. çok şükür düzeldi ama siz yinede kendi doktorunuzdan içinizin rahat etmesi açısından bir fikir alın derim