Birbebek34 Minikbirkalp açıkçası emzik tutmayan bebek tutmuyor ben ogluma belki 10 çeşit emzik denemisimdir uzerine sütümü damlatıp veriyrodum yine de tutmadi tam 4 ay boyunca uğraştım pes ettim inşalalh tutar ama baştan tutmayan bebek sonradan da tutmuyor genellikle
Yaylacicegim Minikbirkalp arkadasa katiliyorum benimki de tutmadi bir çok emzik denedim olmadi. Bir eksikligini de hissetmedim açıkçasi. Plastik bur seyi saatlerce emmesi damak yapisinin bozulmasi bagimlilogi hijyeni vs cabasi zaten. İyi ki tutmamis diyorum 🧡
Emine323 Minikbirkalp benim oğlumda tutmadı emziği başta istemiyordum ama kendisi huzursuz oluyordu hemen mızıldıyordu şimdi 5 aylık yaklaşık 1 hafta önce eşim denedi bi baktım emziği emiyor şimdi de emiyor 😂 ara ara deniyorduk öğürüyordı şimdi kendiliğinden tuttu sebebi de dişleri çok kaşınıyor rahatlıyor emzikle yani belki ilerde tutacaktır
Oznur_0708 Minikbirkalp pekmez su herşeyy denedim ek gıda dönemindeydil zaten biara lastikle arkadan kafasına geçirip sabitledim uyurken düşğnce uyanırdı ek gıdaya geçince bıraktım kusma boğulma olur diye zor oldu tutmuyor ve istiyordu tuhaf bir bebe benimki 😂
Gzmefnn Yaylacicegim benim ki de tutmak istemiyorum sizin gibi düşündüğüm için zorlanıyorum ama kayın ailem illa vermek istiyor görümcem daha 1 aylık bebeğe bal vermek istedi emzikle
Linaduygu Yaylacicegim ay yok ya annem hep anlatır hiç emzik sevmezmisim yine de damak ilerleyen yaşlarda bozuldu dişler vs sonra tel tedavisi ile düzelttim. Şimdi kızım 21 günlük oda emzik asla istemiyor 😂 o dişler bozulacaksa her türlü bozuluyor
Birbebek34 Minikbirkalp ben hic emzigin eksikliğini hissetmedim açıkcası çokta şart degilmis dedim bence de tutmuyorsa zorlamaya gerek de yok🥰sağlıcakla büyütün bebeğinizi ❤
Y-A-Annesi Minikbirkalp emziksiz nasıl yatiriyorsunuz ben de emzik bıraktırmak istiyorum herkesin ayrı derdi var😬
Minikbirkalp Emine323 bizimki de ilerde tutabilir yani inşallah izinli emzik ve zincir yaptırmıştım kullanabilsek bari ☺️☺️
Ogretmenanne13 @“Minikbirkalp” Canım ben kızıma doğduğu gün verdim hemen aldı Philips avent emziği. Fakat bağımlı da olmadı açıkçası mutluyum uyurken alıyor dalar dalmaz atıyor zaten. İstemezse hiç almıyor zaten diliyle atıyor tospik 😂
Mirac66 Ogretmenanne13 aynn benim oğlumda öyle doğar doğmaz verdim hep attı sadece uyku uyurken emiyor uykuya dalıyo şimdide dişleri kaşınıyor diye emiyor
Lenagazel Minikbirkalp ilk 4 aya kadar hiç tutmadı hep öğürüyordu ama sürekli deniyordum açken veriyordum uykuya dalacağı zaman veriyordum. Sonra tutmaya başladı şimdi 13 aylık tam bi emzik bağımlısı
Umay_zeynep Minikbirkalp bizimki de almadı 4. Aydan sonra almaya başladı konuşa konuşa karşısında verdim çektim sürekli oyun yaparak emdikten sonra uyuyordu o zaman da verdim hemen öyle öyle aldı almasa iyi diyorlar ama diş dönemi çok zor emziksiz. Acısına emzikle avunuyorlar birazda.
leopar Minikbirkalp benim ilk 4 ayda ikinci 2 ayda tutu açken vermeye çalıştım ve ilaca veya pekmeze batırıp veriyorum 😂
gmzlgzl Minikbirkalp 9 aylık hala demiyorm ne biberon ne emzik tutmuyor şimdi emzige alıştı ama dişleri çıktıgı için çigneyip oyun ediyor resmen
SCerenY Minikbirkalp benim bebeğim sadece bibs marka balon kauçuk uçlu emziği tutuyor aynı emziğin silikon olanını bile tutmuyor damaklı emzik verirsem de öğürüyor 🙈 önerilmiyor aslında ama ben annemin yöntemini uyguladım. Ev yapımı reçele emziğin ucunu toplu iğne başı kadar batırıp verdim öyle öyle alıştı. Şimdi reçele batırmayınca da kabul ediyor
Aydagul35 Minikbirkalp ilk kızım tuttu emzik. İkinci bebek tutmadı denedim olmadı, midesini bulandırıyor
Cansu_candar Minikbirkalp ben aktardar topalak diye bi toz var ona batirip veriyodum tutuyodu o tozunda bir cok islevi gazı falan yapmasinda yardimci oluyo
SedaEliz Minikbirkalp Ben pekmeze batırıp vermiştim uykusunda emiyor dalınca atıyor gün icindede canı ne zaman isterse emiyor yoksa elini emiyor 3 ay 15 günlük 😂
Hyylz SedaEliz aynı biz de 3 ay 9 günlüğüz pekmezle emiyor uyuyunca atıyor canı isterse emiyor istemesee ellerini emiyor 😂