Ssssraa Evet önerilerinizi bekliyorum lütfen. Oyuncak alsam ne tarz oyuncaklar almalıyım, yeri geliyor bir dakika bırakıp su içemiyorum. Direk feryat, kucak ve ilgi istiyor sürekli🤭
Cemremmmmm Ssssraa ana kucağına asabileceğin renkli dokunduğunda çıngırak gibi ses çıkaran oyuncakları dene derim.
Cglamrt Ssssraa oyalanmaz yani benimki öyleydi en azından sadece meme 🙄 2,2.5 aylık olunca rahat etmeye başlıyacaksın 👍🏻
Gonul_celen Ssssraa oyun halısı var mesela ben yookido marka almıştım hareketli ve sesli bir araba vardı üstünde 0 Aydan kullanıma uygun ellerini henüz kullanmaz amq baya oyalıyordu bakabilirsiniz
[silindi] Henüz sadece bakmakla yetindiği için çıngıraklı oyuncaklar alabilirsin oyun halısında yavaştan alıştırabilirsin ben 2 aylıkken başladım oynatmaya eliyle tutabileceği şeyler alabilirsin zeka kartları vs. Ama tuvalete hala bebeğiyle girenlerdenim ona çözüm yok galiba
Ssssraa [silindi] ellerni ne zaman aktif kullanmaya başlayacak ki, oyun halısı düşünüyorum önerin var mı peki
Srpzngn Ssssraa 3.ayda uzanip tutmaya baslar.Benimki oyle oldu hatta bir gun bi anda tutmaya basladi sok olmustum
[silindi] Ssssraa benim bebeğim 2 aylıkken dokunmaya başladı şu an 3 ay 22 günlük rahat tutuyor her şeyi oyun halısı olarak ben yookidoonun hem yatay hem oturur pozisyonunda bir şey aldım ebebekten çok memnunum. Ama beceriler bebekten bebeğe değişiyor