minisinannesiii33 Bebeğim 7 aylık olmak üzere ve daha adet olmadım. Adet olmadan hamile kalan arkadaşlarım nasıl anladınız hamile olduğunuzu adetiniz geçmeden? Belirti var mıydı
Neslihan-55 minisinannesiii33 korunuyorsan korkma benim oğlum 10 buçuk aylık bu ay 7 gün gecikmem oldu emziriyorsan düzensizlik olabilir demişti doktorum
minisinannesiii33 Neslihan-55 hiç adet olmadım daha gecikme değil canısı😪 korunuyoruz ama midem bulanıyor bu ara korktum
Semaarya Neslihan-55 bizde korunuyoruz memleketime geldim Ankara’da yaşıyorum Mersin’e geldim ve çok sıcak 6 gündur günüm geçti hava değişiminden de düzensizlik olabilir mi birde neden olmuyorum diye kafaya çok taktım strese girdim ins 7.gunumde bende hastalanirim benim bebeğimde 11 aylık
Neslihan-55 minisinannesiii33 adet olmadığınız için midenize sancı yapiyor olabilir belki arkadaşım da 6 aylık bebeği o da hiç olmadı ilk bebeginde de 10 ay olmamıştı isterseniz kadın doğuma gidip yumurtalıklarıniza baktırın
Neslihan-55 Semaarya hava değişimi çok etkiliyor burda 3 gündür havalar değişik battaniyeyi geri çıkardım düşünün artık
minisinannesiii33 Semaarya ay bende Mersindeyim ama alışkınım sıcak nemli havaya ☺️ benim gecikme değil işte hiç görmedim daha
Nur1818 Mehtap-789 süt korumaz benim arkadaşım öyle güvenip hamile kaldı biri yeni doğdu biri 1 buçuk yasinda
Semaarya minisinannesiii33 valla korkuyorum yapmaktan çift çizgi görmek istemiyorum henüz 9 gün geçti 😢siz yaptiniz mi test
minisinannesiii33 Semaarya bende hazır değilim yapmadım tatile geldim 😂 olsa hissederdim yani sanırım 🤩😬