Elizlite Merhba dişim çok ağrıyor yarın diş hastanesine gidicegim birakicak kimsem yok Bebek arabasına koyup öyle gitsem fikir verebilir misiniz dolgu yapılacağı esnada dururmu fikir öneri açığım 🌹
Nilunas Elizlite ben cesaret edemedim öyle bir şeye ya annemi de alıp götürüyorum yada evde duruyor kızım annemle. Hatta dünkü randevumu ertelettim annem gelemiyor diye 😐 biliyorum ki kızım durmaz orda tek
Yamandila Elizlite benim oglum 20 aylik ben geçen ay hastaydım sağlık ocağına gittim onla kan verdim hatta kan verirken oturttum yanıma benimde birakcak kimsem yok ya çizgi film açın ya bir oyuncak alın durur bence biraz doktor odasını karıştırmak için ağladı ama o kadarda olur idare edersiniz
Mevosun_annesi02 Aslında 2 yasini doldurmuş durur diye düşünüyorum sakin bir bebeginiz varsa eğer yoksa bir arkadaşınız falan yanınızda gelse zaten çok uzun sürmüyor dolgu işlemi
Elizlite Yamandila canım şükür bitdi iki dişimi de dolgu yaptı Doktor bey basda oturdu sonra ayağa kalktı ordan ora kosdu ordan oruya valla yapacak biseyim iki yıldır doğdu doğalı diş diş şükür büyüdü artık biryerlerde getirebiliyorum ,🤲