aylizinannesiii Kızlar annem bugün belirtim var diye test yaptırdı pozitif çıktı odasına yolladık hemen ama çocukla temasli bizimle temaslı kaç gün kulucka süresi bizde olur muyuz bebekler nasıl atlatıyor bu süreci 😭😭😭
gulay_candemir aylizinannesiii Çok geçmiş olsun Bizde bir gün arayla ailede hepimiz hasta olduk Sadece kızım pozitif
Sudee96 aylizinannesiii Bu en son varyant için üç gün diyor tüm doktorlar Google’dan yazabilirsiniz hatta hepsi öyle diyor ya benim etrafımda yakın zamanda olanlar da 2-3 günde belirti verdi hep geçen haftada bize kuzenim geldi Salı günü çarşamba günü pozitif olduğunu öğrendi Allaha şükür bulaşmadı kızımada banada Çok stres oldum ben de gerçekten umarım bulaşmamıştır
Aysgllylcn aylizinannesiii bizde karantinadan bugün çıktık bana bulaştı annemden kızlarıma geçmedi kuluçka süresi 3 gün diye biliyorum yinede evde maske takın siz her ihtimale karşı emzirirken vs.
aylizinannesiii gulay_candemir şuan kızımda bişey yok annemde hafif atlatıyor ama kızım kovit olurda hastanelik olur diye aklım çıkıyor panik atağım tuttu 😭😭
aylizinannesiii Sudee96 pazar misafir geldi bugün belirti verdi annem kafayı yiyeceğim bebeğime bulaşmasın ateş oldugunda yemeden içmeden kesiliyor zayıflıyor 😭😭
aylizinannesiii Aysgllylcn 2 sene evden çıkmadım iki ay önce annemlere geldim bugün kovit oldu iki sene korundum şurda korunamadim ağlayacağım
MeandBaby aylizinannesiii bebıs kac aylık, cok gecmıs olsun sakin kalın lütfen stres bagısıklıgı daha da düşürüyor
aylizinannesiii MeandBaby 22 aylık ama ateş gecirince aşırı zor oluyor yemekden içmekten kesiliyor kendini bırakıyor 😭😭
Sudee96 aylizinannesiii aynen bak 3 günde belli olmuş seni çok çok iyi anlıyorum 3 gün rahat nefes alamadım korkudan… inşallah bulaşmamıştır
MeandBaby aylizinannesiii suankı omicron varyantı hem sunu soylıyeyım evet evde bırı pozıtıf ama bu kac birim vıruse maruz kaldıgınıda bılmemek demek. Bazen 100 bırım vıruse maruz kalırız atıyorım bulas yuzde 70 olur ama 50 bırım maruz kalırız anca kendımız hasta oluruz baskalarına bulastıracak vırus yukumuz olmaz. Şifa ile kalınız 🫶
aylizinannesiii Sudee96 ağlayacagim sinirden üç gün tetikte olacağız annemin yanındaydi kızımda hep temaslı olmuş oluyor 😥😥😥
aylizinannesiii MeandBaby ya Allah razı olsun sizden bende ve kızımda belirti yok sadece annemde var bende şiddetli bas ağrısı parolla bile geçmeyen ağrı var inşallah kızıma bulaşmadan atlatırız
MeandBaby aylizinannesiii vırus yuku azalacaktır dıkkat edın temız hava onemlı bol sıvı. C vitamini onemlı. Uc saatte bır ara ve ana ogun beslenın ara ogunler bir kac meyve ve yanına bıraz yogurt yada bır bardak süt olabılır. Ana ogunler sabah kahvaltısında mutlaka lımonlu yesıllık olsun yumurta peynır mutlaka olsun. Oglen corba ve sebze olur aksam proteın olsun saglıkla kalın gecıcek haftaya parka kosacaksınız bebısle 💓
Kk41 Userqq calpol dolven dönüsümlü içirdim d vitamini arttırdım sürekli ılık duş eklem yerlerine ıslak bez .
Userqq Kk41 kaç gün sürdü ateş çocuğum ateşli ne olduğunu bilmiyorum 3. Gün bugün kalpol dolvenle 3 saat düşüyor 37ye 3 yaşında napacahimi sasirdim