Deletedmom55 Merhaba 21 günlük bir bebeğim var normalde sütüm yetmediği için mama meme şeklinde gidiyoruz ama yaklaşık 3 gündür meme veriyorum uyuyakalıyor üstüne mama yemeden uyumazdı doyuyor mudur acaba bende kaldırmıyorum bir daha
Deletedmom55 Cemremmmmm bir değiştiriyorum altını 2 kilo sanki 😀 bazen de hem mama hem 2 meme veriyorum yine feryat Figan ellerini koparıcak suan ki gibi 🥺
Cemremmmmm Deletedmom55 ya benimkide 21gğnlük soymadığı zaman çok belli ediyo merak etme.doyuyodur ondan uyuyordur.artık sarılık endişesinde kalktı ortadan sütün yetiyordur ki uyuyodur.
Tnzl Sütün yetiyordur bence uyuyorsa ve 4 5 kere cisli bez aliyosan ama gaz sancilari baslamistir 15 gunden sonra baslar huzursuzsa ondan olabilir
Tnzl Deletedmom55 yagla msj yap karnina gaz damlasi var sabsimplex o iyi geldi bize hoc durmazsa bi duş aldir cok rahatliyolar
Ilknur1 Deletedmom55 bende o şekilde gidiyordum bebeğime doktora gittiğimde doktor çok kızmıştı sütün geliyorsa mama verme çocuğun dengesi bozuluyor gazından hep ağlıyor o yüzden demişti sütünüz geliyor ise mamayı kesin ben kestim mama vermeyi ondan sonra rahatladı biraz daha bebeğim