Merveyilmazdoganss Merhaba arkadaşlar bebeğim 4.ayını girecek sürekli meme reddi yaşıyoruz mama yemek istemiyor günde 1-2 kez zorali golden goat içiyor sadece kilo alımımız durdu doktor 4.ayda ek gıdaya başlamamız gerektiğini söyledi erken başlayan varmı acaba?
Yenianne_2019 Merveyilmazdoganss benim bebeğimde aynı durumda canım ama mama vermiyorum zorla olsada emziriyorum suan kaç kilo bebeğin
Yenianne_2019 Merveyilmazdoganss benim bebeğimde aynı durumda canım ama mama vermiyorum zorla olsada emziriyorum suan kaç kilo bebeğin Merveyilmazdoganss ek gıda vermiyorum ama bazen minik parçalar la sulu şeylerden veriyorum karpuz şeftali peynir bile verdim çok çok minicik
Hacer_48 Merveyilmazdoganss ne zamandır mem reddi var bizdede üç aydan beri sağıp enjektörlü veriyorum bazende zar zor kendi alıyor ayakda seninki hiç mi almıyor kaç kilo bu arada
gulcan_cem_gulce Merveyilmazdoganss 4 aydan itibaren tadımlara başladım doyumluk olarak vermedim. Saddce mama ile besleniyor bebeğim. Golden goat çok iyi bir mama bu arada. Başlayabilirsiniz ancak mıtlaka 3 gün kuralı ile tattırın önce ve sebzelerden başlayın meyveleri tadarsa sebzeyi reddedebilir.
Merveyilmazdoganss Hacer_48 ikinci gün 3150 gramdan 2800e düşünce mama başlamamı söyledi doktorum iki gün mama verdik sonra toparlayınca 2.gün ammayı kestim ama çevremdekiler biberonla verdiği için ilk günden beri nerdeyse iki haftada bir red yaşıyoruz
Merveyilmazdoganss Hacer_48 uyku sersemi alırsa alıyor gündüzleri taş çatlasa 4 dk alıyor en fazla artık idrar çıkışı çok azaldı