Kızlar süt artırıcı çay hiç kullanmadım ama düşünüyorum .Kullanan mutlaka vardır . Ne kadar etki ediyor ve hangi markalar iyi yardımcı olursanız sevinirim 🌹🌹🌹
Gurbettebianne humana çayını duydum ama hiç kullanmadım doktor damla yazmıştı onu kullanyrm
Gurbettebianne canım benim özel bir tarifin var. Sana tavsiyem bunu yap. 📍1 adet Çubuk Tarçın 📍1 parça Taze Zencefil 📍1 çay kaşığı Kuru Kekik 📍1 tatlı kaşığı Kuru Isırgan Otu ☕YAPILIŞI☕ 🥄Elma,çubuk tarçın,zencefil bir buçuk bardak suda yaklaşık 15 dakika kaynatıyoruz . 🥄Ocaktan aldığımız bu karışımın içerisine kekik ve ısırgan otunu ekleyip beş dakika demlenmeye bırakıyoruz. Instagram sayfamda süt arttırıcı içecek tarifimde var dilersen bakabilirsin. Instagram ismim teacher.momm
Gurbettebianne Humananin cayini kullaniyorum bende birkac gunden beri cok memnunum canim
Gurbettebianne ben eczanedeki btüün çayları aldım çok fazla erkisini görmedim ama şimdi öyle bir karışım buldum ki sütüm çok arttı tarifi vereyim deneyin 1 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı anason 1 tatlı kaşığı ısırgan 1 tatlı kaşığı kimyon 2 su bardağında demleyin ve için sabah akşam yapın ben faydasını gördüm
Gurbettebianne humana kullanıyorum memnunum 🤱🏻
Gurbettebianne canım ben diyetisyen ile görüştüm bana rezene çayı önerdi ki çok memnunum çaydan cidden rahatlık veriyor Medine hurması veya incir ile iç demişti bana doktoru🙏🏻💕
Gurbettebianne ıhlamuru grip oldugumda içiodum ve sütümü arttırdıgını farkettim
Gurbettebianne humana gerçekten iyi ama ben bıraktım sezeryan oldum 4. Günümdeyim gğnde 3 kez içtim birden arttı süt ertesi gün göğüslerimi acıttım çok abartmadan iç cnm gerçekten faydası bar
Gurbettebianne alkolsüz malt içeceği gayet belirgin bir artış meydana geliyor düzenli kullanında
Leylayunuss
MerveKya teşekkür ederimm hem humana hemde bu damla işini sorucam doktora 😊
Evet humana still tee çok iyi birde galactago diye bi damla var onu kullanıyorum çok memnun kaldım ben
Bende yarın humana almayı dusunuyorum kararsız kalmıstm
TeachersMom y teşekkür ederim. doğal yollardan en iyi diye düşünüyorum ama işte sanki hazır olanlar daha bir cezbediyor 🤷♀️ Ama tabiki doğal en iyisi 🌷😊😊. İnst bakıyorumm
Thesra aynen canım yazılanlara göre humana iyiymiş .maşşallah🙏🙏👼
Tugbadurmaz canım bende ısırgan hariç üçünü karıştırıp içiyorum aynen etkisi oluyor hani hissediyorsun. 2 bardak yeterli diyorsun yani ya okudum günde 4 5 bardak yazan yerler var da
Gurbettebianne
Gurbettebianne yapmaya üşeniyorum aynen aslında daha fazla içilebilir
KaraKedi denicem 😊
Humana ve rezene içiyorum canım ikisindende çok memnunum. Birde kuru börülce salatası yiyorum hergün. Ve 3lt su😍❤️
Milk Tea 👍🏻 gerçekten de bitkilerden karıştırılmış bir çay tavsiye ederim ☺️
peribelis rezene kullanıyorum da cNım humana denicem . Börülcee demek işe yarıyor iyi valahi 😊
Humana kimyonlu rezene cayini iciyorum ve gun icinde 3 lt su
Merhaba, aşağıdaki tarifi tavsiye ederim 👍🏼3adet kuru incir 1 yemek kaşığı kuru dut 1 yemek kaşığı kuru üzüm Bunları 2,5 su bardağı suyla kaynatıyosun incirler iri iri doğranacak ve incirler pişine kadar kaynatıp gün içinde tüketilecek ertesi gün taze yapılacak
FatihSultan denicem canım bunu 😊