ElifMeryem25 Merhaba anneler bebeğimi emziriyorum 20 haftalık ve Sadece 380 gram almış 30 günde Kilosunun iki katına çoktan ulaştı Doktorlar bunu önemsiyor ul bu aylarda Ama bolca emziriyorum Havalar sıcak o yüzdenmi bilmiyorum Yaşayan varmı Sütümü nasıl yaplandırabilirim Belki onunla alakası vardır 😩 Bebem böyle kilo alamayınca aç bıraktığımı düşünüyorum hemen mama alasım geliyor
Dondurmalikahve ElifMeryem25 Hareketlenmesi arttı ise normal bi de diş çıkarmaya başladı ise. Protein ağırlıklı ve dengeli beslenin
Dondurmalikahve ElifMeryem25 Yasak yoksa (alerji) süt ürünleri, yumurta, kuruyemiş, kurubaklagil, et, balık, avokado, tahin, yulaf, bol su gibi. Ama bebebkler cok normal ara ara kilo alma düşebilir. Zamanla kilo alımı düşer.
Elamila Protein ağırlıklı beslen her sabah 2 yumurta ye mutlaka. Geçiştirmeli ekmek arası yeme. Öğün atlama. Sulu yemekler ye. Etli sebzeli yemekler ye. Bulgur mercimek kurufasulye de olur. Süt olur diye boşuna tatlı yeme sütün su kısmını artırıyor yağlandırmıyor. İki kızıomda da 4-5 ay civarı çok az kilo almış 300-400 gr almış sizin gibi. Sanırım bu evre de oluyor hep