TOSPAMMM17 Kızlar bugün aşı oldu ebe ateş yapar dedi dereceyle ölçüyorum 36.3-36.5 arası çıkıyo ama vücudu çok sıcak aşırı sıcak internetten baktım iç ateş falan yazıyo ne yapacam
Dondurmalikahve TOSPAMMM17 ılık kompres yapın sadece zıbınla dursun zaten bu ateş değil ama takip edin
Papatyamkuzum TOSPAMMM17 benim kızımda pazartesi oldu 6.ay aşılarını. Hafif ateş olabilir Calpol verebilirsin dedi hemşire. Ateş ölçerde aldım çok şükür bişey olmadı. İç ateş dediği ne demek ki ilk defa duydum. Zaten çocuğun fazla ateşi olduğunda nefesi bile sıcak oluyo. Ölçün sürekli Allah’ın izniyle bişey olmaz.
Lalekalbur20 TOSPAMMM17 kasığına ıslak bez koyun. Çoğu damar oradan geçtiği için daha etkili olur. İçiniz rahat etmez ise calpol verin ve ince giydirin. Biz de dün olduk
Dondurmalikahve TOSPAMMM17 Ortalama 29 30 derece arasında bi su ilr bebeğinizin koltuk altı boyun altı diz kapaklarının oraları gibi eklem yerlerini bezle sileceksiniz
emrsdy Bizde bugün olduk 6.ay aşısı ateş bizde de yok şuan alnı sıcaktı sadece çok miz mizlandi colpol verdim tek zibinla tutuyorum inşallah güzelce atlatırız bi kaç günü aşılar bizde çok huysuzluk yapiyo.
TOSPAMMM17 Dondurmalikahve yaptım canım ama bu sefer de ateşi 35e düştü daha kötü değil mi çocuğu üşütüp tamamen hasta etmiyim ama vücudu düzeldi ısısı indi
Dondurmalikahve TOSPAMMM17 35 altı düşük ateş canım bekle biraz o zaman düzelir yerine göre giydir tabi üşümesin
TOSPAMMM17 Papatyamkuzum bende anlamadım iç ateş yaZıyordu çok şükür bişey kalmadı calpol verdim az önce arkadaşın dediği soğuk kompres yaptım şimdi uyuyo sürekli ateşine bakıyorum iyi ama huzursuz uyuyo mıkır mıkır sürekli inşallah fazla ateş olmadan atlatırız bizde yoksa hastaneye giderim çok evhamlıyımdır ben ayyy ayy şu aşı dönemleri beni bitirdi yA
TOSPAMMM17 Dondurmalikahve evet canım yarım saat sonra baktım 36.4 normal vücudu da sıcak değil çok şükür dediğin iyi geldi çok saol şimdi üstünde sadece badi var bide karnı üşümesin diye de müslin var o kadar başka örtmedim şimdi bidaha ateşine baktım 36.6 normal dimi ayyy ayy inşallah ateş olmaz yaa o iç ateş ne demek nasıl anlıcaz onu
Papatyamkuzum TOSPAMMM17 galiba bu zamanlar huysuz olma zamanları. Çünkü benim kızımda normalde güzel uyurdu şimdi kısa uyuyo. Uyurken konuşuyor sanki mır mır ediyo. İnşallah çok huzursuz olmadan atlatırız bu dönemleri de. Canları sağolsun da gerisi mühim değil.
TOSPAMMM17 Lalekalbur20 gece öyle yaptım çok şükür güzel uyuduhiç ateşi de çıkmadı şimdi uyandı beşiğinde kendi kendine konuşuyordu tospam keyfi yerinde 🤣