Miranalim55 Merhaba kızlar 3 aylık bebeğim karnı tokken bile elleri hep ağzında bunun sebebi nedir merak etim 🥰
Burcusenkoc Miranalim55 benim bebeğim de 3 ay 13 günlük aynı şekilde ellerini keşfediyorlar eline bakıyor sonra ağzına sokuyor
Melisfeyzaninannesi1_ Asyameva29 bildiiim kadarıyla bebeklerin el ve ayaklarının soğukluğu üşüdüğü anlamına gelmezmiş ama bir doktorunuza danışın yinede yada sağlık ocağındaki hemşiresine 🙌
Byz2019 Asyameva29 doğduğundan beri elleri buz gibi eldivende taktırmadı hiç ama vücudu sıcak hep o yüzden önemsemedim herkes üşüyo bu çocuk desede ellerinin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyormuş
Byz2019 Miranalim55 benimkide öyle hep elleri ağzında ellerini keşfediyolarmış emziğini çıkartıp elini sokuyo çekincede ağlıyor 😃
Bestemm Miranalim55 doktor bu aylarda tüm bebekler böyle yapar normal dedi rahatlamaymış bebekler için müdahale etmemek gerekiyormuş 🌸
Aryasya Normal oral doneminde oldugu icin tanimak icin ellerini yada herhangi bir cismi agzina goturur birde dis etleri yavastan kasinmaya basladiysa ver coşkuyu 🤪