Sevilayrodin Merhaba 4 gündür anne sütüne takviye olarak SMA mama kullaniyoruz kullanmaya basladigimizdan beri bebeğimin kakasi katılasti mama dan kaynaklimi bilgisi olan var mi
Belinayyy Sevilayrodin mama bazen kabız yapabiliyo birkaç yorumda okumuştum zeytin yağı kullaniyolar mamaya bende ara ara ole yaptım kabizlik yaşamadık mamaya geçince ama ben cogunluk anne sütü besliyorum
Gozde001 Sevilayrodin evet cnm mama kakayı katılaştırır ve kabız yapar bazen. Bizde Hipp mama kullanıyoruz bebeğim hem tadını çok seviyor hemde çok şükür kabız yapmıyor denemeni tavsiye ederim
Arzumurat Sevilayrodin sma oğluma da kabız yapmıştı şuan bebelac gold kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Melikeakiner Sma kabızlık yapıyor, içerisinde lif yok. Yeğenimede kabızlık yaptı, bebelac golda geçince düzeldi.
Tontisimm Doğduğundan beri sma veriyorum hiç kabız olmadı.. çokta kabız oluyorsa eğer mamasına duphalac bitkisel şuruptan ekleyin zeytinyağı gibi o sıvılaştırıyor ve yapmasını sağlıyor
_11Bet_ Sevilayrodin SMA hem gaz hem kabız yapıyor hipp combiotik organik kullandık biz düzeldi hepsi