mayaninannesiburada Elele madre anne yanı beşiğin içerisine yatak almayı planlıyoruz. Öneriniz var mı? Yanında gelen yatağı pek rahat bulmadık(Sanki yatağın içerisine de tam oturmuyor gibi geldi)
BulutMom mayaninannesiburada Aynı beşiği bizde aldık banada aynı şekilde geldi bide omurga gelişimine uygun değil sanki ince daha sonra yataşdan aldık Cottony diye geçiyor 9 cm kalınlığı bi tarafı daha sert bi tarafı daha yumuşak sert olan kısım 0-2 yaş aralığında kullanılıyor biz memnunuz sanki bebeğimizde memnun uyurken kendinden geçiyor bi bakın derim gerçi beşiğin altında 5 cmden fazla kalın kullanmayın yazıyor ama bişey olmadı açıkçası kullanıyoruz
mayaninannesiburada BulutMom bazı yorumlarda orta kısmı çöktü demişler ondan biraz şüpheci kaldım. Hiç yaylı yatak modeline denk geldiniz mi?
BulutMom mayaninannesiburada Bebekler sürekli sabit biryerde yatıyorlar ya çökme ondan mı kaynaklı acaba bilemedim ama şuan öyle bir durumla karşılaşmadım açıkçası e bebeğin yataklarınada baktım yarı ortopedik birde yaylıydı sanırım onlar ama hiç rahat gibi gelmedi bana birde buna göre yüksekti belki yüksekliği yok diyede bu modeller çökme yapıyor olabilir mi ?