damlaertann Anneler mrb ben annelere Bı kac gunlugune kalmaya geldim ve kızımın mama kutusuna bıraz mama koydum geldim ama ölcegını unutmuşum şimdi biberona nasıl ölcupte koyabilirim çay kaşıgıya falan olur mu napabılırım
deniz-95 damlaertann 6 ölçek hemen hemen 30 ml e denk geliyor. Önce mamayı koyup o şekilde suyunu ayarlayabilirsiniz dilerseniz.
DevrimciAnne damlaertann küçük boy mamadan alın açılmadığı sürece mama son kullanma tarihine kadar kullanılabilirsiniz
damlaertann Kuzeyinko cay kaşıgıya baksak Bı ölcek kac cay kaşıgı oluyor diye olur mu acaba ya da Pet şişesi kapagı yla falan
BulutMom damlaertann Bende sma kullanıyorum bir ölcek yemek kaşığına koydum fakat görüntü yüklemeyi bilmiyorum bilen varsa bana söylerse sana görsel atabilirim yada farklı birşey istersen yardımcı olurum
Bebegimm1 damlaertann normal birazcik derin cay kasiginda baktim 2.5 3 olcek 1 olcege denk geldi tepeli koymadim hafif duzdu ama siz bu sekilde zorlanirsiniz en iyisi bi mama almak cnku fazlasi yada azi bebege belki dokunabilir yani kabiz yapabilir belki
Mminigimm Hipp kullanıyorum 0-6 ay ölçeğiyle silme 1 ölçek aldım 2 tane pet şişe kapağına oldu silme olarak 🥰