Deletedmom115 Asmin12 4. Aydan belirtiler başladı. 6. Ayında falan şişmeler oldu yeri iyice belli oldu vs 8,5 aylıkken ilk dişi çıktı
Nefes Deletedmom115 Asmin12 4.ayda başladı 9 ay 12 günlük halâ gelen giden yok damaklarini şiş hafif beyaz ama diş yok 🤣
Aseltos Asmin12 2 aylıkken hunharca elini agzına götürmeye başladı, 3 aylıkken agzının suyu akmaya basladı ve 4 ay 27 günlükken ilk dişimiz çıktı😌 ama hala kalımaya devam kehribar kolye kullanıyoruz bu arada🙏🏻
Asmin12 Deletedmom115 kızım 8 aylık Diş yerleri belli hafif ateş huysuzluk var inşallah çıkar hemencik
1anne30 Deletedmom115 bnm oğlum da aynı cnm alttan iki tane aynı anda çıktı on beş gün önce şimdi de dun fark ettim ki ustte iki tane patlamış.. kaç gündür huysuzdu kıyamam nasıl ağzından sular akiyo birde😍😍😍
Mineebd Nefes ay bizimdr 4. Aydan beri salyalarımız acayip derecede. Şuan 9 aylığız. Çok huysuz, geceleri ağlayarak uyanıyo. Eller hep ağızda. Diş yerleri belli ama gelen giden yok. Diyorum bu kadar şeye çıkarmışken 2sini bir patlatsa bari 😅😅
Gunesdogdu Ay bilmiyorum ama sabah aldi parmağımı agzina sokup kaşımaya calisiyor kiyamam ya daha bunun atesi var stresi acısı var 6 aya giriyoruz nasil olacak bu işler bilmem... kıyamıyorum hic bi sıkıntısına rabbim her işlerini kolaylıkla versin yavrularımıza 🙏
Nefes Mineebd aynen bende rüyamda görüyorum hep 4 altta 4ustte çıkmış 😂🤣. Ama galiba bu aralarda çıkacak çünkü en çok bu günlerde huysuz ve herseyi koparcak neredeyse ağzıyla
Deletedmom115 1anne30 Evet zaten biri çıkınca ardından geliyor. Bende ağzının suyunu akınca anlıyorum hemen 😂