MotherOfAlmila Zeyyynep Benim kiz arkadasimin cocugu da 1 yasinda emekleme de hic yapmadi. Yurumek icinde istek yok. Ancak annesi kollarindan tutarsa adim atiyor. Korkuyor diye dusunuyoruz. Kendi hazir oldugunda beklemeli.
saricivcininannesi Zeyyynep korkmak yerine durumu çocuk doktorunuzla ya da sağlık ocağı hemşirenizle konuşsanız ?
Zeyyynep saricivcininannesi on aylıkken gttim 18 aya kadar bekle diyorlar beklemk zor yaşayan varmı meraktan soruyorum o kadar akılım var şükür
Zeyyynep Elf33 yani hiç ayakta durmuyor parmak ucuna kalkıyor 5 saniye falan sonra bacakalrını salıyor
Maviimm Zeyyynep benim kızım da durmak istemez emeklemeyi çok seviyo çnkü kolayına geliyor ben hazır olmadığını biliyorum muhakkak bi zamanı vardır dedim. Sizinki sıralıyor mu
Maviimm Zeyyynep hee benyürüme isteği yok olarak anladım ya benm kızım sıralıyo ama yürü dedğimde hemen bacakları açıp oturma pozisyonuna geçerdi ondan
Elf33 Bizdede aynı parmak ucuna basıyor ama benimki erken dogum oldu 1yaşında 11 aylık ama ben ona baglıyo Rum