Aybars-mom160821 Kuzenimin bebeği iki kızı var kocası erkekle kafayı yediği için sürekli hamile kalıyor üç senelik evli üçüncü bebek olacak iki kız var 3.5yqsinda diğeri 1.5,yaşında ben kıza benzettim gene bunu da bide siz bakın anlayanlar yorumlqrsa seviniriz https://imgyukle.com/i/V396kU
midekoruyucu Aybars-mom160821 sürekli hamile kalıyor üç senelik evli üçüncü bebek olacak 🤪 kıskandın mı bacım, nazar etme nolur çalış senin de olur 😂
Piko2021 midekoruyucu ayyy bunun kıskanılacak tarafı mı var neden kıskansın yani neden hep linç girişimindesiniz durduk yere bu laf nedir yani
Aybars-mom160821 midekoruyucu ben erkek istedim Allah gönlüme göre. Verdi istemiyorum kızı hele bu devirde çok komiksin🤭😁
Aybars-mom160821 bikerem Kasım da 4sene dolcak onada Ağustos ta ,4yasinda olacak kızı işte aman sende herşeye takıldın
Aybars-mom160821 Piko2021 kız zaten kuzenim kendi istemiyor bebeği biz ikna ettikte doğuruyor bizde ona üzülüyoruz canı çıkıyor akşama kadar kiskansam dogururum bitane var başımda inan zor bakıyorum çocuk bakması çok zor ay git yeter bitane bana
midekoruyucu Piko2021 haydee ne linçi ya kafayı bozmuşsunuz linçle, arkadaşa takılıyorum ben size ne oluyor anlamıyorum
Piko2021 Aybars-mom160821 anlamadım 😂😂ben seni savundum ama yanlış anladın sanırım yada bem yanlış anladım biri size kıskanç yazmış ya ona cvp verdim
Piko2021 Aybars-mom160821 kendi istemiyorsa neden zorluyorsunuz yani çok zor çocuk bakmak bide üst üste hamilelik doğum psikolojisi bozulmuştur maden kocası erkek istiyor inşaşşah karısına yardım ediyordur yoksa ona çocuk mocuk lazım değil
Aybars-mom160821 Piko2021 dengesiz çok işte 😁 biliyorum anladım canım sağol bende genel açıklama gibi yazdım sana şey ettiğimden degl😘
Piko2021 Aybars-mom160821 yok sorun etmedim zaten sorun değil dengesizler çok bilirim heryerde var alıştık 😂
Aybars-mom160821 Piko2021 yardım da etmiyor hiç yazık zaten psikolojisi iyi değil sacalri beyazlamış 27yasinda daha
Piko2021 Aybars-mom160821 öff yazık günah ya böyle bi adama çocuk verilir mi baba olmayı bilmiyor utanmaz hala çocuk istiyor hep mi bizi buyur bu pislikler allah yardımcısı olsun