Aygunruveyda Merhaba! Arkadaşlar bebeğim 20 günlük oldu bu gün ama dün akşam dan beri büyük abdestini yapamıyor ? Bana yardımcı olur musunuz ? Kabızlığı nasıl geçer?
midekoruyucu Aygunruveyda 1 hafta kadar mıydı 10 gün kadar mıydı yapmaması normaldi ama unuttum bak şimdi, endişelenme
iremnr Aygunruveyda eğer bebek bu yüzden huzursuz değilse ve kakasını yaptığında kaka katı değilse hala su gibiyse 10 güne kadar yapmadığında kabız değil demek miş anne sütü alan bebekler
Sedasmsk Aygunruveyda bizde de o aylarda yapmıyordu 5 gün falan doktor 10 güne kadar normal demsti sonradan yapmıştı zaten 😊
Aygunruveyda midekoruyucu Teşekkürler yoksa hastaneye gidecektim ilk çocuğum bide korku endişe hepsi bir arada yasadim
Fatimaafr Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması çok normal :) tabi bebekte bir rahatsızlık yoksa, çok fazla ağlama ıkınma gibi
Fatimaafr Sizde yediklerinize çok dikkat edin. İshal anneden bebeğe etki etmez ama sizdeki kabızlık bebeği hemen etkiler maalesef :)
Aygunruveyda iremnr hala su gibi katı değil ama şu şeklinde bille zorlanıyor yapmakta az önce biraz yaptı , verdigiz bilgi içinde teşekkürler içim biraz olsun rahatladı ilk çocuğum bazı konularda eksik kalıyorum ve tedirgin oluyorum
iremnr Aygunruveyda yaparken hafif ıkınması sancı çekmesi normal ama fazlası varsa huzursuzluk ağlama o zaman bilemem tabi
seydadrk Aygunruveyda benimde böyle mama ile besleniyor yeni 40ıcıktı dr mama kabızlık ve gazı artırıyor dedi sabah alsam 1cay kasıgı zeytin yagı önerdi ama hala sıkıntıda söyle bi hafta yapmama bormal ama bizim bebek ıkınıyor kızarıyor fitille bi kaç kez bagırsagı boşaltım ama yine aynı😢
Ecitah09 36 günlük bebeğim yapmakta zorlanıyor 4 gündür ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor popuna zeytin yağı sürüyorum ozman yapıyor