Deletedmom115 Nesrinbek88 Alerjen bebek kakası böyle olmaz bu gayet normal yenidoğan çünkü haliyle sindirim sistemi vs gelişiyor bu da bir süre kaka da mukus hatta uzun bir süre mukus yapabilir
Annesinin-pasasi Gizemt korkma canım benim oğlumun da bu şekilde doktor anne sütüyle beslendiği için böyle olması normaldir dedi
Embish Gizemt Cnm ben fotografi goremedim ne var aceba cunku bizinde kakayla sorununuz var bende kafayi bozmus durumdayim
Gizemt Sena52 sağol canım. Akşam acile götürdüm doktorlar da bu sıkıntı olmadığını söyledi. Çok şükür Basaktunaa kan yok zaten canım Embish sümül gibi yapı var ama doktor normal dedi sende endişelenme boş yere. Çocuklarımızıda strese ssokuyoruzy
Basaktunaa Doktora gitmeden damla başlamayın çünkü kakasında mukus var ve çok büyük ihtimal süt alerjisi var bizimde aynı şekildeydi kakası götürdük ve alerji çıktı relactaz damla başladık sizde ihmal etmeyin götürün derim geçmiş olsun
Embish Basaktunaa cnm merhaba bisey sorabilirmiyimm benm 4 aylik bebegim var iki hafatadir kaakasinda mukus ve kan vardi simdi ise beyaz beynirimse birseyler var top top boyle endiseleniyorum doktorumuz beyaz kaka siyah kaka kirmizi kaka gordunde tehlikeli falan demisti
Basaktunaa Embish tahlil yaptır bence canım %90 ihtimal süt alerjisi var bebişinin anne sütündeki laktozu sindiremiyor bağırsakları onun içinde enzim veriyor doktor. Bende aynı şeyleri yaşadığım için söylüyorum tek fark bizde kan yoktu kan olduğu zamanlarda inek sütü alerjisi olabileceğini söylemişti doktorumuz ve ikisi farklı alerji türleri
Bmaidil12 Gizemt siz yediklerinize dikkat edin bir ürünü gün içinde cok fazla kullanıyorsanız o sütünüze geçtiğinden bebeğe yansıyor. Örneğin gün içinde cok cikolata cok süt ve süt ürünleri cok domates yada cok kuruyemiş tarzı seyler yiyosanız bebeğe alerji yapıyodur. Yediklerinizi takip edin eğer aynı sekil devam ederse kakasında kan lekelerinede rastlayabilirsiniz korkmayın
Embish Bmaidil12 cnm merhaba bisey sorabilirmiyimm benm 4 aylik bebegim var iki hafatadir kaakasinda mukus ve kan vardi simdi ise beyaz beynirimse birseyler var top top boyle endiseleniyorum doktorumuz beyaz kaka siyah kaka kirmizi kaka gordunde tehlikeli falan demisti
Bmaidil12 Embish beyaz kaka görüyosan bebeğin safra kesesinde sorun olduguna işaret ettiğini biliyorum eğer imkan varsa alerji testi yaptırın anne sütüyle beslenen bebeklerde genelde annenin yediklerinden kaynaklı bebeğin kaka rengi
Crn35 Nesrinbek88 merhaba alerjisi olduğunu nasıl anladınız bizde 1 2 kere kan geldi kakada ben önemsemedim ama sürekli olan bir durum değil
Nesrinbek88 Crn35 sümüksü kaka ve kan alerji sebebi süt be süt ürünlerine 15 gün boyunca sıkı diet yaptırdı doktorumuz şimsi yavaş yavaş fırımlanmış olnalrdan başladım eger tekrar kan gelirse tamamen emzirdigim süre yasak
Nesrinbek88 Crn35 sümüksü kaka ve kan alerji sebebi süt be süt ürünlerine 15 gün boyunca sıkı diet yaptırdı doktorumuz şimsi yavaş yavaş fırımlanmış olnalrdan başladım eger tekrar kan gelirse tamamen emzirdigim süre yasak Crn35
Nesrinbek88 Crn35 sümüksü kaka ve kan alerji sebebi süt be süt ürünlerine 15 gün boyunca sıkı diet yaptırdı doktorumuz şimsi yavaş yavaş fırımlanmış olnalrdan başladım eger tekrar kan gelirse tamamen emzirdigim süre yasak Crn35
Mineltoygar Gizemt 2.5 aylık oğlum kakası hala daha böyle, alerji için kan bakmak lazım ua da kaka tahlilinde gizli kan çıoması lazımmış