basaksahinx Mariposa73 mümin Karahasan benim hamilelik ve sonrasında yegane doktorum. Acıbademdeydi eşi işe beraber klinik açtılar karı koca doğum doktoru çok tatlılar.
Meryemtrksoy Elmel Cenk Aşkalli kesinlikle çocuğumu onda doğurdum herşeye çok güzel ilgilendi sonrasında da çok ilgilendi birde volkan aksakallı oda çok iyi tavsiye ederim
Betul-Meva2408 Mariposa73 özel de bilgim yok ama şehir hastanesinde tecrübe edindiğime göre lale dörtışık ve sakine rahimli ocakoglu
Urasmommm Mariposa73 Nilüfer de Efe plaza da kendi kliniği var İbrahim Avcı çok iyi bir doktor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıp ilgileniyor tavsiye ederim
N1i2s3a4 Mariposa73 Rabia Nizam Özel muayenehanesi var. Özelikle normal ve suda doğumu destekleyen bir doktor. Çok memnun kaldım.
Momsmom Doc.dr.Engin Korkmazer 👍 kendnisi perintoloji yuksek riskli gebelik doktoru ayni zamanda. Aldigi yurt disi egitimleri arastrarak kendsini bulmstum. Cok sukur 🙏
Mariposa73 Dr Sühandan Benderlioğlu randevu almıştım ama oldukça yoğundu sırası bekleyemedim giden var mıdır memnun olan tavsiye eden? çok duydum ismini