NehirPerisi Kızlar doktorumuz demir hapı verdi. Ocean microfer 1 ml olacak hergun dedi. 1 damla olmuyor galiba. Kullanan var mı , ölçeğinde 0.5 mg yeri var.oraya kadar 2 defa mi vericem.eczaciya sordum o da bilmiyor çok garip🤷🤦
HiAylin NehirPerisi Demir vitamini kiloya gore verilir bebegim 7 kilo 7 Damla damlatiyorum gunde bir kez
Derya-Anne NehirPerisi bize damla olarak verdi hatta önerdi esiminnyegeni eczanede çalışıyo diğerleri gibi 5-6 damla versen yeter yenge dedi oğlum 11 ay 23 günlük 8 buçuk kilo bazen 6 bazen 5 damla veriyorim ama şurup olarka kullanmadım ben hiç hep damla olarak verdiler bana 2 çocuğumda da
elifebahadir Evet günde 2 defa, Farklı saatlerde 0.5 ml, toplamda 1 ml vereceksiniz. Benim de Kızım 8.5 aylık, doktorumuz bu şekilde verileceğini söyledi.
Sevvedaa elifebahadir hangi saatlerde tlveriyorsunuz ben sabah uyanınca bide akşama doğru yemeğini vermeden önce veriyorum doğru mu acaba
findiginannesi_ Sevvedaa Bana da eczacı 5 damla vereceksin dedi aç karnına o zaman vücüdu iyi emilirmiş
Sevvedaa findiginannesi_ biz 8 aylığız siz kaç aylık siniz beş damla çok sanki ben bu demir işini anlamadım ya en iyisi Dr sormak
BalBademmmmmm Sevvedaa Birşey soracağım diğer kan damlaları gibi kırmızı değil ocean, sizinkide öyle değil mi? İlaçta bir sıkıntı yok? Rengi açık kahve gibi
Mombiee Yaaa aklim karisti bana doktor kilosu kadar dedi. 5 buck ayligiz 6 damla veriyorum gunde tek sefer. Yanlis mi yapuyorum acaba 🤨
Sevvedaa Mombiee demir olduğundan emin misin? Biz sekiz ayı bitirdik Dr umuz bu ay uygun gördü öncesinde ki kontrollerde gerek yok demişti hatta sağlık ocağı sorarsa siz başladık diim demişti. Bize Dr umuz 2×0,5 yazmış yani iki damla yapıyor günde ve kg muz 10.600
Birbey 4+20 yiz kilosu kadar veriyorum 7 kilo 7 damla Başka sorum var aslında benim 😅 damlayı kullanıp yanaklarında kızarıklık olan bebiş varmı? Alarji mi yaptı anlayamadım
Sahinnnn Birbey benim kızım alerjik alerji doktoru bu damlayı verdi süt ürünler ve yumurta alerjimiz var öyle bir sorun yaşamadık
Mombiee Sevvedaa Sevvedaa evet kuzucum ocean demir damlasi bebegim 6 bucuk kilo 6 damla aliyoe gunluk. Diger annelere de soylenmis bu sekilde galiba ama baska seyler de soylenmis bilemedim