deletedmom719 Bebeğimi emzirirken karnından gurultular geliyor bazen bu normal mi. 25 günlük bu arada
Tuba deletedmom719 benim oğlumdada yaklaşık 3,5 aylık olana kadar geldi ve doktora gittiğimizde söyledim. doktorda dinledi ve bağırsaklarından geliyor deli gibi çalışıyorlar şuan dedi. eğer gaz sancısı çekmiyorsa büyük ihtimalle sendede ondan olabilir
Handan57 deletedmom719 aa benimde ayni cnm Bagirsaklari çalısyr hep ayni emzirrkn oluyo bizde 28 günluguz
Handan57 deletedmom719 aa benimde ayni cnm Bagirsaklari çalısyr hep ayni emzirrkn oluyo bizde 28 günluguz
Gamze2 Benimde 9 günlük bebeğim var aynı şey bizde de oluyor merak ediyordum acaba açlık gurultusumu diyordum aç sanıyordum bebegi
Gamze2 Benimde 9 günlük bebeğim var aynı şey bizde de oluyor merak ediyordum acaba açlık gurultusumu diyordum aç sanıyordum bebegi