Momylion 5 ay 11 günlüğüz sürekli damaklari kaşınıyor ateşi var ve huysuz ağlamaklı bu dönemi nasıl atlatabilirm rahatlaması için neler yapabilirim
Damla90 Momylion osanit diş topu ya da tetagil diş granüllü veriyordum ben. Bir de soğuk bez ya da soğuk diş kaşıyıcı veriyordum , ağzına götürdüğünde rahatlatıyordu. Gece uyurken de calpol verin ateşi varsa , rahat uyur.
Moonlightttt Momylion YouTube da Osman gonulal in birkaç tane videosu var, konuyla ilgili her şeyi anlatıyor
Y-A-Annesi Momylion ağız mendilini dolaba koyup eline verebilirsin bir yerde okumuştum bizimki 6.5 aylık daha salya ve ağıza devamlı bir şeyler götürmeden başka bir belirti yok
Momylion AselzumraLina çok teşekkür ederim deniycem gün içinde bir kaç defa sürmem de sakınca olmaz herhalde demi
AselzumraLina Momylion ben 1 defa sürüyordum yeterli oluyordu agzindaki ateşi indiriyordu eline de buz dolabında dişligini koyup veriyordum bunlar ağlamasını az da olsa kesiyordu
Momylion Tuba0323 çok duydum onuda emin olamadım çoğu öneriyor kiminde etki etmiyor sanirm denemek lazım
Timbuktu Bezleri dügüm yapın hafif sulayın dügüm olan yeri ve öylece dondurucuya koyun. Vereceğiniz zamanda buzlu degil de soguk verin diyorlar.. ikinci önerim de doktorumuz demişti cok agrısı olduğu zaman calpol verebilsin ama sürekli degil diye ben cok ağladığı geceler veriyordum cünkü onun agrısı başka bişe uyku da gerekiyor
Zeyra Merhabalar bu dönemi hiç hissetmemek için yapmanız gereken bebeğin bağışıklığını yükseltmek. Bu da sarımsak ile mümkün anne emzren ve bebek altı aylıktan küçükse günlük iki üç diş sarımsak yutun duzenli hem bu hastalıklara karşı da koruyacak. Eğer 7 ayliksa meyve veya yoğurduna küçük bir diş sarımsak rendelyio haftada iki kez yedirin
Cerenimmmmm Zeyra bütün olarak mı yutmamız gerekiyor zaten yemeklerime katıyorum ekstradan da yutayım mı
Bluesmommy Ben anne sütümü dondurup meyve filesinde veriyorum. Çok rahatlıyor ve hoşuna gidiyor. Her gün bir kere küçük bir parça veriyorum öyle.
Menekkse Bluesmommy kaç aylıkken yapıyordunuz bunu, 3 aylık bebeğim tutmayı daha tam bilmiyor, eline verdiğim her şeyi dişini kaşımak için ağzına götürmeye çalışıyor ama tutamadigi için sinirlenip ağlıyor her seferinde 🥲 bir de soğuk olmasının bir zararı var mı donmuş bez uyguluyordum hasta olur vs diyen oldu
Haffuse Ici sulu diş kasiyicilar bizim kurtaricimiz oldu🤗 Buzluga koyuyorum, donunca veriyorum, elleri, donuyor, dudaklari morariyor soguktan ama elinden aldigimda agliyordu😆 O cok rahatlatiyor… ilk dislerini patlattik🥰