Eskus Merhaba hanımlar 5 aylık kızım var gündüz uykularına çok zor dalıyo ve uykuları çok kısa sürüyo bi öğleden önceki uykusunu güzel uyuyo diğerleri çok sıkıntılı heleki akşama doğru çok uyumadığı için huysuz oluyo.neler yapmamı önerirsiniz bide baybay night damla duydum acaba kullanan var mı uyku için 😊
Damla90 Eskus belki uyku süresini düşürmeniz gerekiyordur, günde kaç kere uyuyorsa 1 eksik uyutun belki o zaman daha rahat uykuya geçer. Bir de hava sıcaklığından da olmuş olabilir , serin bir yerde uyutmaya çalışın.
Aryakus28 Eskus 1 hafta sonra 6 aylık olucaz 5. Ayına girdik gireli 4 kere uyuyan bebeğim şimdi 1 kere uyuyor halada öyle size gelecekten sesleniyorum ayvayı yedikk🤣🤣
zey07_yldz Eskus benim bebeğimde 5 aylık artık öğle uykuları kısa kısa olmaya başladı. Gece de sürekli uyanıyo napıcam bilmiyorum:((
AliEmirmoms @“Eskus” bi akrabam kullanmıştı o ilacı bi zararı yok ve bebeği sakinletiriyo uyutuyo sizde deneyin yine de içinize sinmediyse bi çocuk doktoruna sorun isterseniz🥰
Eskus Aryakus28 benimde ilk bebeğim değil aslında normalde ilk kızım büyüdükçe düzelmişti ama bu farklı oldu😅😅