Pozitif93 Bebeğim 13 günlük, süte ek olarak mama da veriyorum. Şuan hipp kullanıyorum ama kabızlık ve Gaz problemi başladı. Uyanık zamanlarından sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor. Önerdiğiniz bir mama var mı?
Melekbas Pozitif93 kolik ise mama degistirsende farketmiyor malesef Aptamil cok gaz yapiyor diger mamalari bilmiyorum
gizzzy35 Pozitif93 Hipp benim bebeğimi de mahvetti. Gazdan çığlık çığlığa ağlıyordu. Sma optipro çok iyi geldi bize ne kabızlık ne de gaz yaptı. Her gün düzenli kakasını da yapıyor
Mihriballimm Similac kullanıyorum çok memnunum içinde palm yağı olmadığı için aksine gaz vekabizligi ortadan kaldiriyo
Pozitif93 gizzzy35 Bende sma denemek istiyorum ama onun yorumlarında da kabızlık ile ilgili çok şikayet var. Kafam karıştı 😑
gizzzy35 Lahe12 Valla benim bebeğim 2400 doğdu erken doğum. 3 ay 10 günlük 5500 kilo şuan bence iyi aldırdı. Doktoru da aynı şeyi düşünüyor. Anne sütü 1.5 ay alabildi maalesef kesildi sütüm. O da meme + mamaydı zaten çok sütüm olmadı.
Lahe12 gizzzy35 benim bebeğimde ilk ay 1 kilo aldı gayet iyiydi 2 ay sadece 450 gr aldı 😢 sütüm olmasına rağmen almıyor boyuda durdu sanki
gizzzy35 Lahe12 Benim doktorum sadece anne sütü olsaydı böyle gelişmezdi dedi mesela. Bir görüşün mama da başlayın isterseniz