Aysktr Esraelzan sab simplex gaz ilacı 👍 ek olarak bağırsak düzenleyici olarak da biogaia içirebilirsiniz sadece 5 damla
Suzitosuzi Esraelzan Bol bol gaz masajı yapın beslendikten sonra mutlaka sırtına pat pat vurun gazını çıkarın
Aydanozer Probiyotikli d vitamini kullanmanızı tavsiye ederim 1 aylık bebeğime onu kullanmaya başladıktan sonra gaz problemi çözüldü hiç gaz damlası kullanmadım. 2 3 gün sonra farkı göreceksiniz
Hilalceee Gaz damlası olarak Biogaia gerçekten müthiş delirmek üzereydim bağırsakları düzene sokuyor,ilk şişe bittiğinde herşey bitti ben yine de devam ediyorum ☺️
Nzl_hilal Hemsirehanimmmm ay bizdedr yaramıyor 4 5 günde bir 60 tl verip duruyoruz hiçbi halta yaradığıda yok 6 bucuk aylık olduk
Ftmsvnc Hemsirehanimmmm bende işe yaramadığını düşünüyordum damla bitince başka marka aldım ama bebeğim gazdan kıvranmaya başlad.. Tekrar biogaia aldım. Meğer fayda ediyormuş benim bebeğim çok gazlı olduğu için tamamen bitmiyor en aza iniyo
Umrnkrhn semadefne0304 Ben de nurse harveys damla kullanıyorum kızım 3 aylık. Damla veya sürüp farkı nedir. Damladan fayda görmemiş miydiniz
hafsahamza biogaia iki cpcugumda da kullandım çok iyi geldi bir sişeden sonra hiç gaz sıkıntımız olmadı
hafsahamza biogaia iki cpcugumda da kullandım çok iyi geldi bir sişeden sonra hiç gaz sıkıntımız olmadı
Nzl_hilal Hemsirehanimmmm ah bilsem bırsktım üç gündür vermiyorum ilaç bitti diye geçmiştir diye bakıyorum yok yıkılmafım ama ayaktada değilim
Nzl_hilal Nurdanalper üç gündür bizde bıraktık bi bakalım geçmişmi acaba diye yeni ilac almadık. Üç gündür anam ağlıyo ama gelinde bana sorun. Akşam 6 da başlıyo muzırdanmaya ağlamaya sürekli gelcek koynuma sarılcak ağlıcak orda. Alışsın diye de bekliyorum durumu nasıl olxak diye ama bu gidişle tekrar alcak gibiyiz. Sizinki ne zaman alıştı bırakınca normale döndü
Hemsirehanimmmm Nzl_hilal bırakmaya korkuyorum valla dayanma gücüm kalmadı bırakınca daha kötü olursa düşünemiyorum 🤦♀
Nurdanalper Hemsirehanimmmm evet bıraktım bide günlük 2 çay kaşığı kimyon çayı veriyoruz düzeldi 😄 2 aylık bebeğim