Deniz344 Kızlar aranızda emzirirken Fito krem kullanan var mı Yüzümdeki lekeler için bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım Fakat doktora sormayı unuttum emzirdiğimi acaba kullanıp memnun kalan var mı bir de emzirirken kullanan var mı sorun yaşar mıyım acaba
Fasulye12 Deniz344 bebeğimde pişik olduğunda kullanıyordum da ne amaçla yüzünüze kullanacaksınız? Yenileyici etkisi varmış
Busraalya58 Deniz344 doğumdan sonra doktorum bana vermişti. Meme yara olduğunda, bebek pişik olduğunda kullanabilirsin demişti. İnce bir katman olarak sür emzirmeden öncede güzelce temizle demişti.
Dmn_ozlm Deniz344 ameliyat yaram için doktor bana yazdı o cilde kullanılmaz sezeryan sonrası kullanılıyor zaten skntı yok
MinikPrensesannesii Deniz344 cilt bariyerini bozuyor. Evet belli bir sürw kullanınca lekeler gidiyor fakat cilt bariyeri bozulduğu için akne siyah nokta ve lekeler çoğalıp kalıcı hale geliyor. Lütfen kremleri amacı dışında kullanmayın ileride daha büyük sorunlar yaşarsınız
durununannesi2606 MinikPrensesannesii neye dayanarak bunu söylüyorsunuz ? Fito kremi uzun süre doktorlara anlatmış bir çalışan olarak soruyorum. Cilt bariyerini bozması mümkün değil. Epitelizan ve skatrizan etkiye sahip. Cildi yenileme özelliğine sahiptir. Kuru bilgilerle insanları yanlış bilgilendirmeyin.
Gzde1515151 Bende oğluma pisik olunca kullanıyorum doktor verdi güzel bir krem ama yüzde oluyormu bilmiyorum
MinikPrensesannesii durununannesi2606 yanlış bilgi mi?😂aynen herkesi bilinçlendirin eline yüzüne her yerine amacı dışında kullansınlar😂