Gnc27 Sıcak havalarda bebeği bezini az kirleten var mı acaba ? Normalde geceleri yapmazdı dr sorun görmedi ,terle atıyordur dedi ..şuan gündüz de bazen bezi temiz 😞az mı besleniyor acaba mama nı versem veya 1-2 kaşık su ? Bebeğim 2,5 aylık
Gzdem32 Gnc27 sık sık emzir doyuyor mu acaba su verme bence cnm bizde 2,5 aylığız sütten alıyormuş suyu altı aya kadar verme dedi doktor bana
Edamercann Gnc27 gece yapmama bizde de var doktoruna sorduğum da bebekler 24 saat boyunca çişini tutabilir demişti. Günlük ıslak bez sayısı 4 ya da 5 ise doyuyordur sütün yetiyordur.Yanlış anlamazsan bu durumu takip et mama verme anne sütüne güveniyorsan eğer. Sonra tamamen anne sütünü kesiyorlar. Tabikide 7/24 yanında olan sensin doymadığını hissediyorsan mama takviyesine o zaman başla
Limonn Gnc27 ayni durum bizde de su an 10 aylik geceden beri yapmadi bi sefer az kakayla yapmis ama hala kuru bezi normalde hep dolu oluyordu sabahlari doktorumuza sorcaz endiselendim baya
Gnc27 Gzdem32 Evt aslınfa ilk 6 ay verilmiyor ama tedirgin oldum 🥺emzirmeye çalışıyorum sürekli ,emmediği zaman mama verdiğim de oluyor ama bugün ilk defa bezi bi süredir kuru ..üzüldüm o yüzden sormak istedim 😔
Gnc27 Edamercann Evt günde 4 yapıyordur ..geçen haftalarda bebeğim rahatsızdı hiç emmek istemiyordu mama verdim bu defa emmek istemedi dr o yüzden mama bırak dedi ..aslında mama vermemem lazım yani bırakmak üzere çünkü ..1-2 gündür biraz düzeldi ama altı kuru olunca tedirgin olmustum ,o zaman ben vermeyeyim en iyisi mama ..yapmaması sorun değildir inşallah 🙏
Limonn Gnc27 dun konuşmuştuk mesaj atmistim terle atiyordur aklina takılırsa gel demisti gece yine yapmadi sabah gtmistik ama ishale döndü sivi o sekilde atiliyor vucudundan az atesi oldu salgin var dedi doktorda bobreklerle ilgili olsa kusma da eslik eder cok halsiz duser diye karnina falan da bakti tikaniklik var mi diye sukur bisey yok sabah eve geldikten sonra ishali artınca aradim dolven ve zinco verdi calpolda verebilirsin atesi yukseldikce dedi canim havalar isindigi icin terle gidermis bol sivi ver sivi kaybi olmasin dedi 5 dk bi biberonu veriyorum su icsin hep diye
Berram Ben hem mama bem amne sutıyke devam edıyorm kılosu az bı kızım var benı de emmıyor sagarak beslıyorum