Arkadaşlar içimi uzun uzun dökeceğim umarım birileri okuyup bana yardımcı olabilir… 8 temmuzda kardeşim şehir dışından geldi 7 aylık bebeğimi görmek için geldiğini söyledi ama eve pek uğramadı İstanbul’da gezmeye gelmiş evim de otel konumunda tabiki. Her neyse bu 2. Gün hasta oldu saçımı yıkayıp otobüse bindim klima çarptı dedi hiç aklımıza covid filan gelmedi. Bi güzel baktım kendisine belim ağrıyor dedi gitti iğne vuruldu bu arada oğlumun davranışları değişmeye başladı halsiz yorgun duruyordu biraz da sıcak geliyordu bana ateşölçerşe ölçüyorum 36.5 36 eşim ve kardeşim sıcaktan oluyordur işte dişi çıkacak ondan böyledir filan dediler ben de ikna oldum. Birgün oğlum artık çok huzursuzdu alnı sıcak geldi ölçtüm 36.5 eşim yine evham yapıyorsun diş çıkarıyor çocuk halsizliği ilgisizliği ondan dedi. Eve geldik yatağın üstüne oğlumu koydum karnı çok şişti karnına dokundukça kahkaha attı kucağıma aldım öptüm kahkahalar attı bir tuhaflık olduğunu anladım. Tekrar yatağa koydum karnına vurdu defalarca sonra kokunu yukarı yukarı çekti vurdu havale geçiriyor diye korktum ama sonrasında arkasını dönüp gaz çıkarınca demekki bundan dolayı yapıyormuş diye düşündüm altını açtığımda içim rahat etmedi bir de çubuk ateşölçerle makatından ölçeyim dedim bir de ne göreyim 39 derece alel acele kucağıma aldığım gibi doktora götürdüm orda da 38.5 çıktı fitil verdiler düştü. Covid testi yaptılar oğlum meğerse günlerdir covidmiş arkadaşlar kardeşim denen bencil yaratıktan geçmiş. Sonra ben ve eşim de ateşler içinde yandık oğlum 3 gün boyunca sürekli 38.5 ateşle yaşadı düşürmeye çalışıp durduk… benim korkum şu ki ateşölçer bozuk olduğu İçin günlerce ben yavrumun ateşi olduğunu anlayamadım o şekilde yaşamışız son gün de tesadüfen makattan ölçmesem yine bilemeyecektik… ya yavrum o bilmediğimiz 2.3 günde havale geçirdiyse geceleri çok kokuyorum arkadaşlar covid sürecinden sonra oğlum başka birine dönüştü halsiz eskisi gibi gülmüyor saldırgan agresif davranıyor asla ek gıda yemiyor eskiden hiç ağlamazdı sürekli ağlıyor şimdi korkuyorum arkadaşlar oğluma acaba ateşten birşey mi oldu 😥😭😭😭