Aleynablt E devletten sosyal yardım desteğine başvurmuştum kabul edilmiş ama verdiğim ibana para yatmamış nasıl gelebilirim nereye yatıyor para ne yapmam gerek bilgisi olan varsa lütfen bana söyleyebilir mi
midekoruyucu Aleynablt paranın yattığına emin misiniz ? Bazen ptt ye yatıyor e devletten ptt ödeme bilgilerini kontrol edin
2prenss_annesieliff_ Aleynablt benimde kabul edildi diyor yardim yazinca da odeme kismi devam ediyor para yerinde - isareti var ptt kartim var ama para yok icinde
ZeynepNurten 2prenss_annesieliff_ ödemeniz hazırdır yazdığında para yatmış oluyor geneldede ayın 1-3 arasında yatırıyorlar
lisansli_Mom49 2prenss_annesieliff_ aynn benim başvuru kabul edildi yazıyor sosyal yardım bilgilerinde ise yardım durumu devam ediyor ödeme yerinde - işareti var inşallah çıkar yaa
Mizmizmyrtle 2prenss_annesieliff_ merhaba bende başvuru yaptım bugün ama başvuruyu nerden takip edicem acaba bulamadım
ZeynepNurten Aleynablt kabul edildiyse sosyal yardım bilgilerimi sorgulaya tıklayın ödemeniz hazırdır yazdığonda para yatıyor devam ediyor yazıyorsa daha yatmamıştır genelde ayın 1-3 arası yatıyor
marscicegi ZeynepNurten bendede sadece başvurunuz kabul edilmiştir yazıyor içerige tıkladığımda yardı mdurumu devam ediyor diyor bu süreçten sonra Red gelme ihtimali varmı acaba
lisansli_Mom49 2prenss_annesieliff_ 144 aradım başvurunuz kabul edilmiş ileriki günlerde arayıp yatan paranızı öğrenebilirsiniz dedi yanı çıkacak çok şükür 👏
2prenss_annesieliff_ marscicegi hayir canim ayni bekliyorum ayin basinda yatiyormus paralar bekliyorum bakalim
ZeynepNurten marscicegi yok canım ay başında yatar para büyük ihtimalle benimde kabul edildi ama daha yatmadı