Bsramyn Busra2326 merhaba neye alerjisi vardı, bizde aynı sorunu yaşıyoruz bı kızarıyor geçince beyazliyor tekrar oluyor koltuk altı ve boyun kısmı
Alparslan616161 Busra2326 benimde oğlumun boynunda beyaz lekeler var doktor deri hastalığı dedi bebek güneş kremi sürüp güneşe çıkar biraz dedi hani derisi yandıkça yeni deri atar beyazlık kaybolur dedi bi sende öyle dene öyle beyaz lekeler anca öyle kayboluyormuş
Busra2326 Bsramyn bizim oralarda yok bacak ve gövde sırt, testte cıkmıştı yumurta tavuk süt ürünleri domates sogan sarımsak ekmek mayasına kerevize alerjisi var
Tubikkkkk Benim oğlumda da aynı durum var nemlendirici olarak ne önerisisiniz doktor vermişti ama fiyatı 400 TL alamadım tabiki de o fiyata krem mi olur ya önerisi olan varsa yazabilir mi
Bsramyn Tubikkkkk ben mustela yoğun nemlendiricisini kullanıyorum fakat gene de oluyor, daha alerji testimiz yapılmadı bu ay kontrolünde yapacak doktorumuz
EsCidella Tubikkkkk ev yapımı gül suyu kullanmanızı öneririm. Benim kızımda da var anında söndürüyor ve ertesi güne hiçbir şeyi kalmıyor. Evinde yapan birinden almalısınız ama