hemsireemom Kızlar ne denediysem çözüm bulamadım kireçlere ya yok mu şöyle etki edecek bir önerisi olan
baloglusss hemsireemom ASPEROX MAVİ GÜÇ 💙 sarı olan kireç için değil alın mavisini sonuca inanamayacaksınız bu kadar emin konuşuyorum
hemsireemom Azraada58 yok ya az önce araştırırken onu da gördüm bi şans vereyim sarısından beklediğim performansı alamayınca bu da öyledir diye düşünüyordum
Azraada58 hemsireemom benim vam duşa kabin sıkıyorum bşraz bekliyor siliyorum cıkıyor sarısını bende begenmedim pek ama bu iyi
BebekC Bulaşık makinesi parlatıcısı ile beyaz sirke karışımı denediniz mi? Annemin duşakabin de mikaydı ve çok eskiydi ben bu karışımla temizlerdim. Başka bir şey işe yaramıyordu.
hemsireemom BebekC yeni ya mika yapmak nedir niye cam yapılmaz demi yeni binaya düşüncesizlik hatta maldan kaçma diyelim
Azraada58 dlk1410 camda baya iyi ama mikada inan bilmiyorum kuzum onun icinde gratiste pembe kirec sökücü duşa kabin temizleyicisi var bide onu dene
hemsireemom baloglusss evet biliyorum yağlar içindi ama tam istediğim performansı alamayınca şans vermedim açıkçası 🤦🏼♀️ Ama deneyeceğim
Deletedmom0099 hemsireemom asperox mavi güç derz aralarımda leke yaptı hiç tavsiye etmem clonet taski öneririm otellerin kullandığı iyi bir deterjan, kireç çözme özelliği çok yüksek