Berensln Arkadaslar anne sütü verirken hic mama da veren oldu mu? İkisini de götürebilir mi bebeğim 9 aylık
MerveKoprulu5- Berensln ben gece veriyorum 9 aylık bebeğim. En azından 2 saat aralıksız uyuyor mama alınca. Diğer türlü 40 dk da uyandığı bile oluyor
Berensln SeninAnnenBirMelektiYavrm ek gıda alıyor fakat gece bazen atak döneminde midir bilmiyorum cok ağlıyor cok emmek istiyor şu sıralar saat başı uyanıyor
yuhumgeliy Berensln ben sadece emziriyorum ve ek gıda alıyor 3 gün sonra 9 atlık oluyor bizimki de saat başı veya 2 saatte bir uyanıyor doğru düzgün uyuyamıyorum gece mama vermeyi bile düşündüm bazen de emer mi bilmiyorum yada tok tutar mı
Berensln yuhumgeliy aynıyız yaa neden geceleri bu kadar sık uyanıyor anlamadım doktora sordunuz mu hic acaba
Berensln yuhumgeliy biz mi alıstırdık acaba ona yaa bebekken 2 saatte bir emzir in diye doktor soyleniyı sonra da bebek alışıyor o saatlerde uyanmaya
yuhumgeliy Berensln yok ya sanmıyorum kızım 9 aylık oldu en uzun kesintisiz uyku saati 4 oda bir iki kere oldu