Aysb Makasal İlk dozu 15 haftalık yani 3 buçuk aylık olmadan yapılması gerekiyor diye biliyorum. Benim oğlum 2 aylık. Yarın 2. Ay aşılarını yaptıracağız 3. Ayda da rotavirüs istiyorum nasipse.
DevNsn Makasal Benim bebeğim 4,5 aylık dr yaptırabilirsin dedi 5 aydan snr olmaz dedi yani hemen yaptırman gerekir diye düşünüyorum
Feyzosumunannesi Aysb aynen benım kızım da 2 ay 6 gunluk bgun 2. Ay aşısını yaptıracağz 3 aylık oldugu günde rota aşısını yaptırcaz doktorumuz oyle syledı
Bayanyanakkkkkk Biz yarın 2. Dozunu vurdurucaz kızım 5 ayını doldurdu bugün. Dozunu iki ay once vurdurmuştuk
Makasal Busragokceberra evet doktorda olmuyor dedi maalesef. Nasıl korıycam hiç bilmiyorum. İki yaşından sonra azalır risk dedi
DevNsn Yalnız çok pahalı ya 755 tl ye aldım dün böyle ciddi bir aşının bu kadar pahalı olmaması gerekiyor diye düşünüyorum alamayan aileler napsın el açıp “Allahım bu virüsten koru” diye duamı etsin herkesin ulaşabilceği bir rakamda olmalı bence
Feyzosumunannesi DevNsn kesinlikle katılıyorum bende 20 gun sonra yaptırcagım bebegım 3 aylık olunca o zamana 1000 TL olacak sanırım
Makasal DevNsn bnce de çok pahalı parayı düşünüp yaptıramadık ama keşke borç bulup keşke yaptırsaydım dedim
DevNsn Makasal Ya Allahım yaaa kime neye inanacağımızı şaşırdık iyice bizim doktorumuzda sorun olmaz dedi 🤦🏻♀️🤷🏻♀️