Esradnmeez1 tahlil ver sadece hava sicakligina bağlama ben sormustum doktora havadan mi diye hatta çok terliyor demiştim hayır cisinde azalma olmaz dedi idrar tahlili istedi mikrop çıktı kültürü 3 gün sonra çıktığı için o gün geçmiş bidaha verelim dedik bu sefer yoktu ama sorun devam ediyordu 3 buçuk aylık felandik baya 4 5 kez verdiğimizde bir çıktı bir çıkmadı sonra doktor özel hastane de sondayla aldi artık ondan da çıkmadı kristal dokuyo sıvıyı arttır bol bol besle dedi ben 30 dk 1 saat aralıklarla beklesem de olmuyordu bi gün 2 gece küsmüş gece uykusuna yatmadan ertesi gün arefe günü de ateş vardı bayramda hep 37.5 38.8arası gittik geldi sonra doktor hala devam ederse kan tahlil bidaha alcaz diyince bu sefer devlet hastanesine acile götürdük kaka kan çiş hepsine baktırdım idrar yolu enfeksiyonu varmış yarın da doktora goturucem 5. Ay kontrolumuz var aynı zamanda antibiyotik felan kullanıyoruz uzun anlattım biraz kusura bakmayın yardımcı olabilmisimdir umarım demek istediğim nolur nolmaz boş vermeyin takip edin bi kaç gün daha devam ederse götürün ,bende şu an şeyi anlamadım özelde kristal çıkıyor da devlette niye bi mikrop bi enfeksiyon çıkıyor aklım almıyor eşimin işi gereği yarın hemen özele gidelim dedi bugün devlette randevu almıştım iptal oldu şimdi yarın idrar vericez ama ben hala emin olamıyorum umarım kızım iyileşiyordur