Zeynepzilan 40 günlük bebeğim var kilo alımı iyi falat ilk günler memelerim sertleşir süt dolardı şimdi yumuşak sütüm azaldı mı çişli bezimiz düzenli fAkat 2 3 günde bir kakasını yapıyor tecrübeli anneler varsa beni aydınlatabilir mi
Reyna Zeynepzilan tam olarak ne zaman oldugunu hatırlamıyorum ama bir zaman sonra terbiye oluyor göğüsler süt olsa bile sert olmuyor yani öyle olabilir
Tazeanne06- Zeynepzilan ne güzel erken terbiye olmuş ben çok çektim bu göğüsten ya😅🧿 anne sütü alıyorsa sadece 10 gün kadar kaka yapmaması normal sayılıyo
Tazeanne06- Betullyilmaz_ yani boş gibi gözüküyo ama içleri hala süt doluyo hala süt üretmeye devam ediyo ama taşmıyo mesela akmıyo yani göğüslerin terbiye oldu demesi bebek ne kadar istiyosa üretim o kadar oluyo aşaması
Kbr_alp Benim çocuğum 40 güne kadar her g9n düzenli yapardı tuvaletini 40 günden sonra 4 5 günde htta 1 haftada 1 defa yapıyo bazen de
Zeynepzilan Sütüm yetmiyo diye korkuyorum bende birde uyanık olduğu zaman mememden inmek istemiyor sürekli emmek istiyor verince geri çekiliyor sonra sinirlenip ağlıyor uyumaya direniyor acaba büyüme atağı mı geçiriyor