balervam2125 kullanan varsa bu bez nasıl yapışıyor yani kullandıktan sonra bi yapıştırma şeyi olmalı bulamadım bi türlü
Sarisin balervam2125 ben de bulamadım iki uçtan düğüm atıyodum artık bidaha da almadım 😊 burda bi arkadaş yazmıştı ben iki paket aldım birinde yapıştırma bandı vardı birinde yoktu diye demek ki bize denk gelenler defolu 🤷♀️
minikurabiyem balervam2125 merhaba bezin arkasında bant var ucunda mavi ya da yeşil bir şerit var hatta.ben bezi çıkardıktan sonra yatay şekilde ikiye katlayıp bantı çekip yapıştırıyorum hiç açılmıyor
deletedmom173 balervam2125 ben sleppy kullanmıyorum. Ama benim kullandığım bez de arka ön diye yazıyor arka kısımda mavi bant var çekip yapıştırıyorum
Deletedmom115 Denizbey diğer bezleri açılmasın diye aldıktan sonra bantliyorsunuz ya yanlardan bunun da arkada bezi çıkarırken o bantla bağlıyorsunuz
Denizbey Deletedmom115 he bende o amaçla kullanmıştımda dedim bu kadar niye sormuşlar başka bi amaca daha mı hizmet ediyor 😂😂
Nisosunannesi balervam2125 her pakette o bant çıkmıyor galiba görümcemin aldığı pakette de yoktu hatta bende sleepy alayom dedim bant olmadığını görünce vazgeçtim primayla yola devam
Derin34_ Yanlışlıkla sleppnin külot bezini almışım ama her taktığım bez çiş sızdırıyor yanlardan ve max3 saate bir değiştiriyorum çokta bekletmiyorum neden öyle olıyor acaba ben mi beceremedim🙄
Derin34_ Ozgezafer küçük değilde biraz büyük ondan mı acaba.normal sleppybbezinde 4 numara alıyorum bi tık rahat olsun diye bunuda öyle aldım normal bez diye almştım.aslında kilo aralığı olarak bebeğimle orantılı almıştım ama demekki bi küçüğüngerekiyor
balervam2125 bende goon kullanıyordum çok memnunum çok güzel kilot bezide normalide ama aldığım yerde goon yoktu sleepy aldım yapıştırma bandı olmadığı için birdaha almicam sürekli poşete koymak zorunda kalıyorum