Hellomoto Diş çıkarmayan bebekler varmi 14 Aya kadar normal diyip geçmek kolay ama Bi göreyim bakim kimin bebeği diş çıkarmamış 😄 ben artık endişelenmeye başladım Bi vitamini falan eksikmi diye
Aysubtin01 Hellomoto benim kızım 13 aylıktı çıkardı bir komsumuz doktor a bile götürmüş 15 aylıkken çıkarmadı diye doktor da sen hiç dişsiz bebek gördün mü diyip geri göndermiş 🤭
Birdunyabircennetannesi Hellomoto 10. Ayda ilk dişi bı patladı peş peşe aman Allahım 2 ayda 8 diş çıkardı inanılmaz zorladı ve sonra yine durdu 1 buçuk aydır çıkmadı başka 🤷
Hellomoto Aysubtin01 ahaha valla yürüyecek ama diş yok 13 ayliga kadar et kendisi yiyebildimi acaba dişsiz yumuşak şeyler yiyebiliyor sadece
Gryffindor 10 aylık olduğu gün dişini gördüm 😍 bir haftadır dişi var ağzında çok garip geliyor ben de çok tedirgindim acaba vitamin eksikliği falan mı var diye ama geldi şükür. Darısı başınıza❤️
Hellomoto Gryffindor ayy canım benim ya ateş yaptimi çıkarken inci gibi olsun inşallah çok tatlı oluyor o iki dişleri
Hellomoto Birdunyabircennetannesi 10 gün kaldı 10 aylık olmasına inşallah kolay patlatır ama sizinki şimdi kaç aylık bilmiyorum ama 1 buçuk yaşındaki çocukların dışı 6 tane görüyorum hep
Gryffindor Hellomoto Yok canım yapmadı çok şükür. Zaten o iki diş çok yapmıyormuş bakalım diğerleri ne olacak. Amiiin aminn inşallah öyle olur 😍
Birdunyabircennetannesi Hellomoto 13. Aylık şuan 8 dişimiz var. 1 tane geldi sonra peş peşe patlattı çok zorladı o yüzden peş peşe olunca 12. Aya kadar 8 tane çıktı şimdi durdu işte 🤷
Emine003 Hellomoto oğlum 11 buçuk aylıkken çıkarmıştı ilk dişini 🙈😂 Bakalım ikinci oğlum nasıl olucak daha 40 günlüğüz 🥰
muhendisanne1 Hellomoto benim bebeğim de 11 aylıktı diş çıkardığında , onda da düştü diş çıkacak yer yarıldı di üstten üstten çıkmaya başladı yoksa daha çıkası yoktu 😅
kahvekokusuu Hellomoto ilk dişi 1 yaşına yakın çıktı şimdi 2 yaşında 8 dişi var baya ağır ilerliyoruz🤗