gibicibicis 7 gün oldu kargo hala gelmedi bilgi almak için arıyorum meşgul deniyor yarın değil öbür gün şehir dışına gitcem yarın şubeye gidip sorcam kargom ordaysa verirler değil mi bide yakın zamanlarda ptt ile kargosu gelenler kaç günde geldi ?
AntiSosyallKelebek gibicibicis PTT ile çalışan hiçbir firmadan alışveriş yapmamaya gayret ediyorum ha aliexpress ha PTT
limonkolonyasi gibicibicis arefe günü kargoya verildi dünde teslim edildi ama ptt kargonun genel olarak sorunu buu bazen şubede birkaç gün bekliyor öyle getiriyorlar kargo takip kodu ile baksanız nerede olduğunu gorursunuz
Latiko gibicibicis çocuğa ıslak mendil aldım bir hafta oldu hala transfer sürecinde yazıyor bebe bezi bırakana kadar gelir inşallah
tineanigra gibicibicis PTT canı ne zaman isterse o zaman getirir ben her seferinde müşteri hizmetlerini arayıp cimere şikayet edicem sizi diye tehdit ederek alıyorum kargoyu 😂 eğer kargo şubede görünüyorsa verirler ama dağıtım aracında ise vermezler
gibicibicis AntiSosyallKelebek bende pişman oldum gratisten sipariş verdim ptt bedavaydi keşke 5 10 lira verip diğerini seçseydim artık bende ptt kullanmicam
gibicibicis limonkolonyasi bugün sabah 9da il içi aktarma yazdı şubeye gittim resmen bilgi alabileceğim insan yoktu öğlene kadar gelmezse yine şubeye gitcem
gibicibicis Latiko offf 😂 bende sabun ve kıza sampuanda aldım sabunumuz bitti neyse kargo gelcek bebek şampuanını kullanalım dedik o da bitti duş jellerine geçtik üstünede kolonyalanıyoruz 😂
gibicibicis tineanigra bugün yolda giderken arabasını görmüştüm keşke durdursaydim cidden yapicam artık bunu esimide tembihliyim trafikte denk gelirse sorun napiyim diğer gun evde olmicaz 😄
Zeynepun24 gibicibicis kargo takıp kodundan çıkar zaten nerede olduğu dağıtımdaysa gelır şuneye bırakıldıysa gıdıp alırsını benım bayramdan once evde yokken gelmiş haber kagıdı bırakılmştı şubede dıye bayramdan aonra gidip aldım neyten bakıncada şubede yazıyordu zaten
kirmizibasliklikiz_ gibicibicis islak mendil aldim 12 gun oldu hala gelecek transfer surecinde gozukuyor. Evde islak mendil bitti gittim bi daha market market dolaştım boyle saygisizlik olamaz ya
limonkolonyasi gibicibicis il içi aktarma ise yarın elinizde olur dağıtım olmasa bile şubede olmuş olur
tineanigra Yanakkizim şubeniz nadir iyi şubelerdendir şanslısınız. Daha hiç 2 günde gelen bir kargom olmadı hep kavga dövüş hallediyorum
Yanakkizim tineanigra yakın sanırım ama şansıma bütün kargoların MNG yurt içi Aras iki güne gekiyor erkenden
tineanigra gibicibicis araçtaysa olabilir PTT de hiç denemedim ama diğer kargo firmalarında yolda denk geldiğimde durdurup çok aldım
Gbyrk Araya bayram tatili girdiği için gelmiyor. Ben de arefe günü sipariş verdim hala transfer sürecinde. Pazartesi bitti galiba tatil.
gibicibicis Gbyrk evet tatil olduğunu kafam sonradan dank etti ama gratis ayın 12sinde ptt ye verdi bana ptt den mesaj geldi o zamandan beri hareketleri izliyorum transferler oldu ondan gelmemesine sinir oldum çünkü çalışıyor gibi görünüyor
Gmznr2909 gibicibicis ben ptt avm den ptt kargo ile bir ürün almıştım bedava verseler bor daha bir şey almam hatta kargo şirketi ptt ise başka yerden alırım onlarla uğraşamam bir daha muhatap bulamıyorsun sanki ptt değil de instagram da dolandırıcı sitesi hayır adını görende güvenir sonuçta ptt yani
gibicibicis Gmznr2909 @Melikemlk bunu banada yaptılar bikac ay önce arkadaşım bana kargo göndermiş 1 hafta sonra aradı kargoyu aldin mi diye ne kargosu dedim o zamanda şubeye gittim subedekiler evde yoksunuzdur mutlaka aranmissinizdir ulasamamislardir demişti yalan beni arayan kimse olmamıştı bi daha bende ptt ile çalışandan alışveriş yapmicam