YorgunAnneyim Aylık bebeğim neden bu saatte uyanır ki😭 desteksiz uyuyor uyku aralığı saati herşeyine bu kadar dikkat ederken🤷♀️
Yusra34 YorgunAnneyim Saat 5-8 arası uyanmaları normalmiş 😌 aksam uykusu kaçta baslıyor? Gündüz ne kadar uyuyor?
Fatmanaz YorgunAnneyim gece 11 de uyuyor sabah 4.30 da uyanıyor 2 gündür hastayız diye böyle oldu ama alışkanlık haline getirecek gibi asla uyutamıyorum
YorgunAnneyim Yusra34 hayır canım 6-8 arası normal 10 da yatsa 8 de de yatsa öyle alışkanlık herhalde aöa değiştiremiyorum normalde 7 de kalkardı
Yusra34 YorgunAnneyim yani totelde uyuması gereken saati tamamlıyor mu? Gündüz fazla uyuyorsa da yapabilir
YorgunAnneyim Yusra34 fazla uyuyor da olabilir bi düzenlemeye çalışacağım artık çünkü o saatte ben ayılamıyorum 😀
[silindi] Benim mesaim de 5.30da başlıyor 😄 oyun saati olarak görüyor uyanır uyanmaz neşe içinde ama daha küçük 3 ay 23 g0nlük. Saat 8e kadar mutlu sonra yine uyuyor artık kısa kısa
[silindi] S_seylek60 valla ben alıştım artık neşeli uyandığı için çok da koymuyor 😆 günaydın deyince sesli gülüyor bayılıyorum o saatlere keşke tüm gün neşeli olsaa
YorgunAnneyim S_seylek60 [silindi] minnoşlar ya daha oturur değişir herhalde ben 6. Ayda uyku eğitimi verdim çok zorlanmıştım o aylarda🤷♀️