Gamzeuraz Merhaba yeni doğan ve sarılık dolayısıyla 2 saattte bir emzirme olayı vardı, 20günlük oldu bebeğim hala devam etmeli miyim. Çünkü uyuyor aslında acıkınca uyanıyor istediğinde
Mucizegebelik Gamzeuraz bizde de sarılık vardı 1 bucuk iki aya kadar hep iki saatte bi besledim geceleri 2. Ayınızdan snrA kaldırma derim kendisi uyanınca emzirirsin doktor sa oyle dedi uykusunu bölme diye
AysimaMira Gamzeuraz valla canım biz 3 aylık olduk gündüzleri 1 yada 2 saatte bir emziriyorum geceleride en fazla 3 yada 3.5 saat yatmasına izin veriyorum kaldırıp emziriyorum uyanmasa bile ağzına memeyi verince içiyor iştahlı demekki acikiyorlar ama uyku daha ağır basıyor 😅 bn sürekli emziryrm yani gecede gündüzde bana sürekli açmış gibi geliyor 😅 🤗
Lina123 Gamzeuraz uyandırıp emzirin daha çok erken 2 3 ay devam . 1 aydan sonra 3 saati geçmesin emzirme. Süreniz . 3 saatte bir en geç
simiyyy Evet devam etmelisiniz kan şekeri düştüğündede uyur bebekler. Zaten hep böyle olmayacak riski atlatana kadar devam edeceksiniz