Banunur Merhabalar kızlar rota virüsü aşısı yaptırdınız mi ben yaptırmadım zamanı geçmiş bebeğimi nasıl korumam lazım biraz tedirginim Allah korusun kapacak diye
Burciinn40 Banunur bulunduğum ilde çok fazla bu virüse yakalanan var. Çeşme suyundan, iyi yıkanmamış sebze ve meyveden vs kaynaklanıyor. Büyük sehirde yaşıyorsanız çok sıkıntı çekmezsiniz bunlara dikkat ettiğiniz sürece. İnşallah hiç yakalanmaz 💜
Barlas_mom Banunur ben 2 doz olanını yaptırdım 2.ay ve 4.ay da canım. Bir de 3 doz olanı var o 3.ayda başlanıyor 5, 7 diye biliyorum yanlışta olabilir ama 3.ayda başlanıyor ondan eminim. Sağlıkocağında öyle yazıyordu
Kubraulku Gzmbkm çocuk hastalıklarından randevu alıp doktordan bilgi alın bence benim doktorum 3.-5. Aylarda 2 doz yaptır dedi şuan 3.aydayız allah nasip ederse 3.ay bitmeden yaptırmayı düşünüyorum ilk dozu 💜
Banunur Gzmbkm 4. Ayda başlayıp 8. Ayda bitmesi gerekiyormuş ücretli olduğu için de doktor ebe saglik ocağı Bilgi vermiyor olabilir
Birdunyabircennetannesi Canım bende aşıyı unuttum hemşire de söylemedi o aralar sarilikla boğuşuyorduk ve maalesef 2 kez geçirdi zorladı evet ama nerden geldigi anlaşılmıyor maalesef. Rabbim korusun evlatlarımızı
Banunur @“Burciinn40”#p21514681bebeğime hep arıtma su veriyorum ek gıdaya yeni başladık dikkat edeyim bireey verirken