p_ozget16 Merhaba anneler bebegm 3 aylık ilk bir ay mama ağırlıklı beslenendi smdi sadece geceleri veriyorm iri bir bebek genel olarak hep emiyor sadece bir göğsüm sag göğsümün ucu cok açıyor üç dört gündür neden böyledir acaba 😓
Zehra-Beren p_ozget16 benim kızımın ağzında ciddi derecede bir pamukçuk oluştu ondan sonra emzirirken göğüs uclarim öyle bir sızlıyordu ki anlatamam yani. Ondan oldu diye düşünmüştüm. Emzirdikce ağrısı geçiyo ama. Benim ki ortalama 15 gün sonra tamamen geçmişti.
Leylaninannesi45 Benim kızımda 2 aylık benimde sol göğsüm aynı şekilde emerken bazen sıktırıyor ondan oldu aizinde öyle olmuş olabilir mi
p_ozget16 Leylaninannesi45 evet cok sıkmaya başladı acayıp sızlıyor böyle emerken canım yanıyor acaba süt yetmiyor mu mama da veriyorm doymadıgını düşündügümde ama mamada versem hep göğüste kalmak istiyor öyle uyumak istiyor bende anlamadım
Leylaninannesi45 p_ozget16 valla benimde aynı bende ne yapacağımı şaşırdım kayınvalidemlerdeyim orda yardımcı oluyorlardı ama şimdi evime geldim ne uyuyor ne doyuyor hep üzerimde ev işi yemek yapamıyorum
p_ozget16 Leylaninannesi45 bende valla zar zor kolay yemekler yapıyorm hep ne yapalım evladımızdan önemli mi 6 ay bi sene böyle olacak ama cok sızlıyor ya 😓
p_ozget16 Zehra-Beren benim bebeğimin doğduğundan beri pammucak geçmedi karbonatlı şuyla siliyorm biberonunu karbonatlı suda bekletiyorum mama verdiğim zaman ucunu siliyorm genelde hep meme emiyor valla yetişebildim kadar emerken de siliyorm göğsümü karbonatlı suyla doktor bir ilaç yazdı günde üç kere ağzına veriyorm oda geçirmedi cok üzüyor bu durum bidahaki kontrolde diyeceğim geçmedi diye
Zehra-Beren p_ozget16 Bana ilaç bile vermedi karbonatlı suyla temizle geçmezse tekrar gel dedi. İlk sildigimde çok hafif bir şekilde temizlememe rağmen dili kanadı o derece oluşmuştu yani. Ama bir kere sildim tertemiz oldu. Şimdi yine bakıyorum ara ara hafiften beyazlıyo yine hemen siliyorum geçiyo yani.
Zehra-Beren p_ozget16 Bana da geçmezse yine getir demişti. Sen de tekrardan bir götürüp göster istersen
p_ozget16 Zehra-Beren kontrole gittigmde sorucam pamucak için bu uygulamada okudum hep bi ilaci vermişler bize farklı birşey yazmıştı doktor fayda etmedi dicem