Tazeanneee00 Kızlar bugün aşı oldu bebeğim çok huzursuz sürekli kendini sıkıyor sanki gazı varmis gibi sizlerde de böyle etkileri oldu mu
Meryem_Cansever Tazeanneee00 olabiliyormuş doktorumuz anlattı ateş ağrı huzursuzluk yapıyormuş bizde 4 ağustosta vurynucaz şuan 1.5 ayligiz
Serpilctn Tazeanneee00 bizde 10 ağustos ta vurulcaz şuan 1 ay 22 günlük çok mu.huzursuz oluyorlar 🥴🥴🥴🥴
Melekk3 Tazeanneee00 sabah 9da yaptırdım aşıyı 1saat öncesine kadar iyiydi. 1saattir çok huzursuz sürekli ağlıyor meme istemiyor. Calpol verdim şimdi 1cay kaşığı rahatlattı gibi ağlaması durdu. Ateş ölçtüm 37-37.5 geliyor
Yagmurrr2617 Biz aşıya giderken evden çıkmadan 1 çay kaşığı calpol verdik ateş bile yapmadı huzursuz olduğunda 7 saat arayla 1 çay kaşığı daha verdim çok güzel atlattık
Mrv_tlg Tazeanneee00 ben de yarın yaptircam bende korkuyorum ya benm zaten durmuyor canima okucak desene
Tazeanneee00 Fad2525 malesef çok ağlıyorlar ya kiyamamv3 tane bir de. Hemen kucağıma alıp sarılıyorum sakinlesiyo
eserekli_kiz11 Tazeanneee00 bizde dun olduk ateş nobetindym bnde cok sukur cok cikmadi atesi ama aşının huzurlugu var aksam hicc hali yoktu yaavrumun kolunu bile kaldırmıyordu suan iyi sukur ama bn uyumadan basinda beklyrm