Kahvecolik Raceer kalacağım her güne iki takım kıyafet fazladan zıbın omuz bezi çorap çeket pijama eşofman bebeğiniz kaç aylık ve nereye gideceksiniz
Kahvecolik Raceer Trendyol da satılıyo aktarlardada zorda kalırsam sulandırırım meyve suyu niyetine çok sıcak olursa diye almıştım yanıma
Wanderlust Raceer 5-6 saat uzak degil ben 1 yas bebegimle turkiyeyi uctan uca gezdim. Hic endise etmeyin deniz kenarinda cok guzel oyalaniyorlar
Kahvecolik Raceer bizim gidiş 11 saat dönüş 14 saat sürdü nerdeyse dur kalk oyuncakla sağlıklı atıştırmalıklarla oyaladım
Kahvecolik Raceer oğlum çok çabuk bağırsak enfeksiyonu oluyo onun için aldim yanıma ne olur ne olmaz diye doktora sordum tatil boyunca entoregermina kullan dedi havuzda su yutma ihtimaline karşı
Raceer Wanderlust ay inşallah genelde sakindir zatende yine se tereddüt iste bu kadar uzun giymemiştik yola
Wanderlust Raceer endise etmeyin 3 aylik oldugundan beri 10 saatlik ve daha uzun yollar yaptik ki arabada durmayan bir bebekti simdi simdi alisti hic sorun yasamazsinjz sakinse inanin kolay geciyor
Kahvecolik Raceer mixmey fellas bar humm bar bende pek terçih etmiyorum ama dışarda zorda kalınca mecbur oyalansın diye
Kahvecolik Raceer gölgelikli simit çok kullanışlı oldu kolluk almıştım onla olmadı hep simitle yüzdu üstüde kapalıydı çok rahat oldu