Melek0205 Hanımlar nasipse Sinop a gidip 2 3 gün gezelim diyoruz en güzel temiz plajı ve konaklama kamp yerleri nerelerdir daha önce hamsilos güzel dediler gittik yosun içindeydi giremedik bile.. tavsiyelerinizi bekliyorum 🍀
Evhamlianne Melek0205 ilçesini düşünürseniz Ayancıkta çamurca var ama çekiyo dikkat etmek lazım bide harzana var sinoptan ayancık yoluna doğru
Cennet_annesi Melek0205 daha yeni geldim 10 günlük sinop tatilinden Ayancık denizine kesinlikle gitmeyin kirli ve mikroplu biz hep sinop merkez beach gittik 150 tl girişi apart otelde kaldık çok güzel ve herşeyiyle tertemiz kumunda olsun denizinde olsun ne dalga ne pislik şahane
Edanurkkeless Melek0205 biz sürekli antik otel de kalıyoruz genel de Sinop un en tercih edilen oteli çokta memnunuz önümüz de ki ay tekrar gidicez
Serpil51 Melek0205 özelden tel no atayım ev sahibinin size evin fotoğraflarını atar wptan merkeze 5 km di manzarası da güzeldi ev dubleks günlük 500 dü geçen ay
Melek0205 Cennet_annesi yaa bende ondan korkuyorum bilmeden gidip pis bi plaja denk gelmekten.. apart ücretleri nasıldı peki ?
Cennet_annesi Cennet_annesi Melek0205 tuna beach , doğa apart harika 👍👍 kumsalı çok güzel biz bayıldık
dolunay01 Melek0205 sinopta kumsal otel cok guzel merkezde dsi plajı cok guzel temız dalgasız ve kişi bası ucretı 25 tl hersey var ıcerde zaten.ozturkler plajı mavi beach cok guzel ılcedede gerze guzel